Kendte7. marts 2024

Stephania Potalivo reagerer efter fertilitetsdokumentar: Verdens største tak

Tv-vært og skuespiller Stephania Potalivo takker for den varme modtagelse af dokumentarserien "Hvordan bliver jeg gravid?"
Stephania Potalivo og manden Nils Petter har i flere år kæmpet for drømmen om at blive forældre. 
Stephania Potalivo og manden Nils Petter har i flere år kæmpet for drømmen om at blive forældre.
 Foto: René Schütze

I dokumentarserien "Hvordan bliver jeg gravid?" lukker Stephania Potalivo sammen med sin mand Nils Petter hele Danmark ind i deres kamp om at blive forældre.

Her deler de åbent og ærligt ud af deres fertilitetsrejse og deres brændende ønske om at få et barn.

Nu sender den 37-årige skuespiller og tv-vært et stort tak til de folk, der har været med til at lave serien, samt alle dem som har set med hjemme i stuerne.

– Jeg vil bare sige verdens største tak til alle, der har været med til at lave den her programserie, og til alle jer der har sendt mig de sødeste beskeder, det betyder mere end I aner, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

– Det gør mig virkelig glad at høre, at mange af jer føler, at I har lært noget af at se den. Det var mit håb og mening med at lave den.

Omkring fem er gået, siden Stephania Potalivo og Nils Petter for første gang forsøgte at blive forældre. Men parret, der blev gift i 2018, er i dag stadig i fertilitetsbehandling.

Parret er langt fra de eneste, som kæmper for drømmen om et barn. Tusindvis af danskere søger årligt hjælp til at blive gravide. En en række kendte ansigter kender også til problemer med fertiliteten.

Du kan se "Hvordan bliver jeg gravid?" lige her.

Sponsoreret indhold