Kendte24. januar 2022

Spillede Harry Potter på Broadway: Nu er James Snyder fyret for "dårlig opførsel"

Den 40-årige Broadwaysstjerne var aktuel i titelrollen i ”Harry Potter and the Cursed Child” på Broadway. Nu er han fjernet fra rollelisten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wennphotosfour473632.jpg
 Foto: MEGA

Både det amerikanske og britiske publikum er vilde med den populære musicalstjerne, der spillede hovedrollen i ”Harry Potter and the Cursed Child” på Broadway.

Historien i musicalen udspiller sig i samme univers som bøgerne, og her spiller James Snyder den unge troldmand, men nu er den 40-årige sanger og skuespiller altså blevet afskediget.

Det skriver medier som BBC.

Anklagerne kommer fra en kvindelig medspiller - Diane Davis – der spiller Ginny Potter, altså Harrys kone, i forestillingen.

Smuttede først

Davis var den første til at forlade opsætningen, og hendes afsked blev annonceret i en besked fra produktionen. Det er endnu uvist, om hun vender tilbage.

- Det er vores klare mål at skabe en tryg og inkluderende arbejdsplads, hvilket er årsagen til at vi står klar med robuste procedurer for alle, der har været involverede i ”Harry Potter and the Cursed Child”.

- Dette inkluderer naturligvis strikse forbud mod chikane i nogen form, og derfor er det muligt for vores medarbejdere at indrapportere enhver handling, de måtte finde upassende, skriver produktionen videre.

Det fremgår ikke, hvilket form for "dårlig opførsel" skuespilleren har udvist, og som har ledt til fyringen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/18112683230161-1920x1225we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Den storslåede opsætning har både vundet priser og begejstret anmeldere og publikum på Broadway. Nu mangler de deres ene titelrolle (Foto: Ritzau Scanpix)

Fjernet

Snyder er i øjeblikket fjernet fra listen over medvirkende i musicalen for nuværende.

Han har endnu ikke selv givet en kommentar efter anklagerne.

Musicalens plot foregår 19 år efter handlingen i de yderst populære JK. Rowlings-romaner, hvilket betyder at Harry Potter og hans magiske følge er voksne mennesker, som selv har fået børn.

Forestillingen har været en kæmpe succes i Londons West End, før den i 2018 blev flyttet til Broadway i New York. Inden for det første år scorede den en Tony Award for ”Bedste nye opsætning”.

James Snyder har medvirket i flere andre større Broadway-produktioner så som ”Cry-Baby” og ”If/Then”.

Han har desuden haft tv-roller i ”The Good Wife” og ”CSI”.

Sponsoreret indhold