Kendte 21. december 2021

Efter anklager om voldtægt: Chris Noth fyret med øjeblikkelig virkning

Chris Noth – der især er kendt for sin rolle i ”Sex and the City”, er anklaget for at have voldtaget flere kvinder. De voldsomme anklager har nu kostet ham jobbet i tv-serien ”The Equalizer”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den amerikanske skuespiller og Hollywood-stjerne Chris Noth er med øjeblikkelig virkning blevet fjernet fra tv-serien ”The Equalizer”.

Det oplyser CBS og Universal Television, som står bag serien, ifølge CNN.

Årsagen er, at den 67-årige skuespiller – der nok bedst er kendt for sin rolle som Mr. Big i ”Sex and the city” – anklages for flere tilfælde af voldtægt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Chris Noth er fortid i "Equalizer".

Selv har den 67-årige skuespiller selv pure nægtet de voldsomme anklager, som han kalder ”fuldstændig uden hold i”.

Hændelserne skulle efter sigende have fundet sted i henholdsvis 2004, 2010 og 2015.

Den ene kvinde påstår, at Chris Noth voldtog hende på et hotelværelse, mens en anden kvinde hævder, at skuespilleren voldtog hende i sin lejlighed i New York, efter han havde mødt hende i byen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Jessica Parker og Chris Noth i "Just Like That". Foto: MEGA

Ifølge kvinden smed Chris Noth bukserne foran hende, hvorefter han pressede sin penis ind i munden på hende. Derefter havde de sex, mens hun "nærmest græd", som hun i dag udtrykker det.

Det amerikanske medie Hollywood Reporter har set en sms-udveksling mellem Chris Noth og den pågældende kvinde, der bekræfter mødet.

Anklagerne fik i sidste uge skuespillerens agentbureau, A3 Artists Agency, til at droppe samarbejdet med ham – ligesom han altså heller ikke skal spille CIA-chefen William Bishop i ”The Equalizer”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Chris Noth fastslår, at han er uskyldig. Foto: MEGA

For kort tid siden brød ”Sex and the City”-kollegaerne, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis tavsheden. De har udsendt en besked, hvori de sender deres ”dybeste sympati til de kvinder, der er stået frem”.

- Vi er virkelig kede af at høre om anklagerne mod Chris Noth. Vi støtter kvinderne, som står frem og deler deres smertefulde oplevelser, lyder det blandt andet i en story på Instagram, som de tre ”Sex and the City”-stjerner står bag.

Sponsoreret indhold