Sover du dårligt? Nyt vækkeur hjælper dig

For de fleste mennesker er vækkeuret den mest forhadte genstand i soveværelset. Men nu kan du få et vækkeur, der ikke bare vækker dig på en behagelig måde, men som også hjælper dig med at sove bedre.

Kello er et intelligent vækkeur, der styres fra en app på din smartphone. Vælg fra verdens mest populære musiktjenester, hvad der skal afspilles når du skal op.  Det gør det også nemt for dig at ændre dine rutiner. Eksempelvis kan du indstille det at vække dig et par minutter tidligere, hver dag. Efter en måned vågner du så en hel time tidligere, uden det har påvirket din søvn. Du kan også opsætte mål for, hvor mange gange om ugen du må bruge snooze-knappen.

Du kan blive klogere på Kello i videoen øverst.

Når det er blevet sengetid følger du bare Kellos bløde lysmønster med din vejrtrækning. Det får dig til at slappe helt af. Rejser du meget, får du stor glæde af urets indbyggede antijetlag-funktion. Bare indstil den tidszone, du skal rejse til, så sørger Kello for, at du automatisk og lige så stille bliver vænnet til det.

Kello er selvfølgelig forbundet til internettet og via den gratistjeneste IFTTT kan du forbinde uret med en masse andre smarte ting i dit hjem – f.eks. kan du sætte kaffemaskinen til at gå i gang, når Kello vækker dig.

Kello kan bestilles for bare 89 dollars – omkring 600 danske kroner. Efter planen er det klar til levering foråret 2017.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close