Kendte 21. maj 2019

Sophie Turner og Joe Jonas slog op - i en dag

Sophie Turner afslører, at hende og Joe Jonas slog op i en enkelt dag forud for deres bryllup i Las Vegas
Foto: MEGA

Det har åbenbart ikke helt været en dans på roser for ét af de absolut hotteste par lige nu - "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner og "Jonas Brothers"-stjernen Joe Jonas - som rent faktisk gik fra hinanden forud for deres surprise-bryllup i Las Vegas. 

Det afslører Sophie Turner i et nyt interview med The Times. Det skyldes, ifølge Turner, at de to turteleduer pludselig gik hen og fik kolde fødder.

- Det var den værste dag i vores liv. I et sekund fik vi kolde føder, og 24 timer senere var vi begge to sådan: Nå, ligemeget, har hun fortalt til mediet.

Vis dette opslag på Instagram

Me right now: #METGala

Et opslag delt af J O E J O N A S (@joejonas) den

Turner fortæller videre, at hendes mentale heldbred spillede ind, da de to gik fra hinanden. Da de to mødte hinanden, havde hun det ikke særlig godt.

- Jeg gik igennem en fase, hvor jeg var mentalt utilpas. Og han var sådan: "Jeg kan ikke være sammen med dig, hvis ikke du elsker dig selv, jeg kan ikke se, at du elsker mig højere, end du elsker dig selv". Det var noget - at han gjorde de. Jeg tror, at han måske reddede mit liv på en måde, siger Sophie Turner til The Times.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldigvis varede breakuppet ikke mere end en enkelt dag - så kunne det celebre par ikke længere undvære hinanden. 

Og efter Billboard Music Awards - hvor Jonas Brothers spillede deres første show, efter de tidligere i år annoncerede, at de er blevet genforenet - fandt de to vejen til at lokalt bryllupskapel i Las Vegas, hvor de sagde ja til hinanden.

Selvom det kom som en overraskelse for mange, at de to blev gift, så tyder noget på, at det måske ikke var helt så meget surprise fra parrets side. 

- De vidste, at de blev nødt til at have en officiel ceremoni i USA og besluttede for et par uger siden at gøre det i Las Vegas efter Billboard Awards, fortalte en kilde dengang til E!Online og fortsatte

- Nogle af deres venner og familie ville være der, så det føltes som den perfekte timing. 

Med til brylluppet var blandt andet Joe Jonas' to brødre, Nick og Kevin, ligesom også Priyanka Chopra og Danielle Jonas var til stede. 

Planen er derfor stadig den, at parret skal giftes ved et storslået bryllup i Frankrig til sommer. 

Sponsoreret indhold