Kendte29. juli 2020

Sophie Turner og Joe Jonas er blevet forældre: Sådan går det

I mandags kunne flere medier berette, at stjerneparret var blevet forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sophie_turner_og_joe_jonas.jpg
 Foto: MEGA

Det er kun få dage siden, at den 24-årige ”Game of Thrones”-stjerne og den 30-årige ”Jonas Brothers”-bror Joe blev forældre for første gang til deres lille datter Willa.

null

Ifølge både E!News og TMZ så skulle parret allerede have budt deres lille datter velkommen den 22. juli, og det lader til, at både Sophie Turner og Joe Jonas er ved at vænne sig til deres nye roller som mor og far.

En kilde tæt på parret fortæller nemlig det amerikanske medie E!News, at parret er derhjemme, og at de alle tre er ved at finde sig til rette i de nye rammer.

- Joe er enormt involveret. Han vil gerne gøre alt det, han kan, og han elsker at være sammen med babyen og hjælpe Sophie, lyder det fra kilden.

Vedkommende fortæller også, at de begge to er overlykkelige for at være blevet forældre, og at de ikke kan lade være med at ”sms’e billeder til venner og familie og ringe over FaceTime for at vise hende frem”.

null

- Alle er simpelthen så glade på deres vegne, fortæller kilden.

https://imgix.seoghoer.dk/sophie_turner_i_marts.jpg
 Foto: MEGA

Sophie Turner er her spottet tilbage i marts måned. Bulen kan muligvis anes en smule under smækbukserne. Foto: MEGA

Parret blev første gang mistænkt for at have gang i en romance for fire år siden, og inden for et år efter at de to blev spottet sammen til EMA’s prisuddelingen i 2016 kunne de meddele, at de var blevet forlovet.

De to sagde deres ”ja” til hinanden sidste år i Las Vegas allerbedste rammer, og en måned senere valgte de at gentage succesen i Frankrig, hvor de tætteste venner og familie fik lov til at være en del af festen.

Parret nåede aldrig selv at bekræfte graviditeten, men allerede tilbage i februar startede de første antagelser, da flere kilder tæt på parret bekræftede, de to ventede deres første barn.

https://imgix.seoghoer.dk/sophie_turner_i_midt_juli.jpg
 Foto: MEGA

Her er bulen i hvert fald ikke til at tage fejl af. Billedet er taget kun få dage før fødslen den 22. juli. Foto: MEGA

null

Sponsoreret indhold