Kendte5. juli 2020

Sophie Turner strutter: Viser maven frem

Den gravide "Game of Thrones"-stjerne viste torsdag den voksende mave frem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sophie Turner kommer tættere og tættere på fødslen, som maven vokser. Torsdag viste skuespilleren maven frem under en gåtur med manden Joe Jonas.

Den 24-årige "Dark Phoenix"-stjerne blev spottet i nærheden af parrets fælles hjem, hvor de blandt andet nyder godt af 1.393 kvadratmeter. Sammen med dem var også Sophies forældre, Sally og Andrew Turner.

Den kommende mor var klædt i en afslappet hvid sommerkjole, men havde ligesom sine forældre og den 30-årige Joe Jonas ikke glemt, at det i Los Angeles er påkrævet, at man bærer ansigtsmaske, når man bevæger sig udenfor.

Artiklen fortsætter efter billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/mega686210_001.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega686210_020.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega686210_004.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega686210_039.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Sophie Turner, der er bedst kendt for sin rolle som Sansa Stark i HBO-serien "Game of Thrones", blev sidste år gift med Joe Jonas, der blandt andet er kendt fra popgruppen The Jonas Brothers.

Parret blev gift under en privat ceremoni i Las Vegas og bliver senere i år forældre til deres første barn.

Parret har gået særdeles stille med dørene, når det kommer til graviditeten, og det vides derfor ikke, hvornår Sophie forventes at skulle føde, eller hvorvidt parret venter en dreng eller en pige. Parret er dog tidligere blevet spottet købe drengetøj, så måske Sophie venter en lille "King of the North".

- De holder kortene tæt til kroppen, men deres venner og familie er meget glade på deres vegne, har en kilde tæt på parret fortalt til Just Jared, mens en anden tilføjede:

- Sophie har bevidst valgt outfits til at have på både på og væk fra den røde løber, så de passer til hendes krops ændringer.

Sponsoreret indhold