Sophie Turner deler aldrig før sete billeder af babybulen

I slutningen af juli måned kunne ”Game of Thrones”-stjernen Sophie Turner, 24, og Jonas Brothers-medlemmet Joe Jonas, 31 endelig kalde sig forældre.

 

Her kunne de to nemlig byde deres datter Willa velkommen til verden, og siden er det ikke meget, man hverken har hørt eller set til ægteparret.

Parret har hverken under eller efter graviditeten delt meget om, hvordan det går. Foto: MEGA

Først i starten af september måned blev den nybagte mor og far spottet ude sammen, men nu har skuespillerinden valgt at dele nogle aldrig før sete billeder fra da Willa stadig lå i maven.

På det ene af billederne ses Sophie i poolen sammen med parrets hund, mens hun på det andet sidder i haven og slænger sig i en smuk bikini.

Artiklen fortsætter under billederne

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Det sidste billede viser muligvis den sidste stund med Willa i maven, da Sophie er iklædt en lyserød pyjamas, mens hun holder om maven og Joe Jonas’ hånd ligger midt på.

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Willa er den seneste forøgelse til Jonas-familien, da Joes ældre bror Kevin Jonas og hans kone Danielle sammen har to døtre, Alena Rose på seks år og Valentina Angelina på tre år.

Lillebror Nick Jonas blev gift med sin kone Priyanka Chopra i 2018, men de har endnu ikke nogen børn sammen.

Joe Jonas og Sophie Turner begyndte at date tilbage i 2016, og allerede året efter blev de to forlovet, mens de sagde deres ”ja” til hinanden i 2019. Først i Las Vegas og måneden efter ved en storslået ceremoni i Frankrig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close