Kendte21. september 2020

Sofie Linde sender stikpille til Dennis Knudsen

Under et spejlselfie på Instagram sender Sofie Linde en lille hilsen til kendisfrisøren, der ikke mente, det var passende, at hun under ZULU Comedy Galla flashede trusser og talte om ligeløn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sl.jpg
 Foto: Søren Lamberth

"Var du også så fræk en pige som 18-årig?"

Omtrent sådan lød det fra kendisstylisten Dennis Knudsen i et siden slettet opslag på Instagram, da han refererede til Sofie Lindes afsløring af sin graviditet, som hun delte med verden, ved at trække op i kjolen til ZULU Comedy Galla.

Og selvom Sofie Linde aldrig har svaret direkte på Knudsens spørgsmål, så tyder noget på, at hun i al fald ikke er bange for at være fræk endnu en gang i et prøverum og på sin egen Instagramprofil.

”Så er der ’fræk-pige’-alarm,” skriver den 30-årige tv-værtinde humoristisk.

Og således kommenterer Linde alligevel subtilt Dennis Knudsens opslag, som hun ellers ikke har haft lyst til at tale om.

BT talte kort efter han angreb på tv-værtinden med Dennis Knudsens, som fortalte, at han ”ikke orkede endnu en #metoo-runde”.

Uanset om Knudsen har kunne magte endnu en omfattende debat om sexisme og krænkelser, så må man sige, at han indtil videre har skulle igennem flere uger med den diskussion, som Sofie Linde sparkede i gang under sit værtskab ved gallaen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/dennis_knudsen_tsl_20200821_0390.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Kendisfrisøren Dennis Knudsen mente ikke, han kunne overskue endnu en omgang #metoo-debat, som den man må sige, Sofie Linde har sat i gang igen (Foto: Thomas Laursen)

På scenen fortalte hun den historie, som det efterhånden ville være omsonst at gengive. Nemlig om dengang, hvor hun som 18-årig blev truet af en ”stor tv-kanon”, der lovede at ødelægge hendes karriere, hvis ikke hun gav ham et blowjob.

Mens underskrifterne på et støttebrev til Sofie Linde rullede ind og voksede sig til i alt 1615 styks, satte Dennis Knudsen sig ved tastaturet for at undre sig over hendes tale.

”Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser,? Var du også så fræk en pige som 18 år? Løn forhandles efter talent og efterspørgende, orker bare ikke en runde mee to igen, sorry. Hvorfor bliver flere og flere mand homoer ??, skrev han.

Flere spekulerede i, om stylistens konto muligvis var blevet hacket, men det afkræftede Knudsen.

null

Sponsoreret indhold