Kendte 12. august

Sofie Linde drømmer om børneflok

Hvis "X Factor"-vært Sofie Linde falder over noget mere overskud, kunne hun godt tænke sig nogle flere børn
Sofie Linde plejer at have mere bevægelse i sine billeder, end der er i de billeder, hun har fået taget for lingerifirmaet 

Sofie Linde drømmer om en børneflok, men overlader det til skæbnen, om Trine og Søs skal have flere søskende. 

Foto: Hanne Juul

Der er fuld fart på Sofie Linde. Når hun ikke poserer i undertøj, renoverer sommerhus eller styrer løjerne i ”X Factor” er hun mor til to på hjemmebanen. Og det ved vi jo godt alle sammen er et fuldtidsjob i sig selv.

Alligevel er det, som om familien på fire, der udover Sofie og gemalen Joakim Ingversen tæller døtrene Trine, fire, og Søs, et, ikke er helt fuldtallig.

 

Både Sofie og Joakim er vokset op i børneflokke med fire børn i hvert kuld, og netop opvæksten i en børneflok, drømmer ”X Factor”-værten om at give videre til sine to piger.

- Ja, hundred procent. Men jeg har det lidt sådan med børn … Vores piger er i forvejen kommet per tilfælde, så jeg tænker, det sker, hvis det sker, sagde hun til ”X Factor”-pressemøde forleden og skyndte sig dog at tilføje:

- Det er ikke noget, jeg opsøger lige nu. Jeg synes, to er dejligt rigeligt.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I takt med at børnene bliver større, kommer der også mere overskud. Og det er noget, Sofie Linde i den grad kan mærke og sætter pris på. Og flere børn betyder mindre overskud.

- Jeg har det også sådan lidt, at det er dejligt at se dem blive store og have overskuddet til det. Have overskuddet til at holde øje med de små finesser i hverdagen, som ændrer sig dag for dag, forklarede hun.

Efter Søs er blevet større er hun og Trine begyndt at få glæde af hinanden, men bølgerne kan som hos de fleste søskende også gå højt.

- Ja, de skændes også helt vildt, men når de så leger sammen, er det bare fedt. Og hun er jo mere og mere et rigtigt menneske, der snakker og går og går i vuggestue og alle de der ting er jo bare så fedt, sagde Sofie Linde, som igen er trukket i arbejdstøjet og er i fuld sving med at finde de næste deltagere til næste sæson af ”X Factor”, hvor Simon Kvamm som bekendt skal være den nye dommer.

 

Sponsoreret indhold