Kendte19. maj 2022

Sofie Linde overrasker: Springer ud som undertøjsmodel

TV-vært Sofie Linde er blevet frontfigur for lingerifirmaet Femilet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_han0821.jpg
 Foto: Hanne Juul

Hvis man skal forsøge at beskrive Sofie Lindes stil er det nok ord som leg, form og farver, der først popper op til overfladen.

Sikkert er det, at hun i hvert fald ikke er den typiske fredagsunderholdningsvært, der viser kavalergang og rocker en høj slids.

Men nu viser den folkekære tv-vært lidt mere af sig selv, end vi er vant til, når hun springer ud som undertøjsmodel for lingerigiganten Femilet.

Linde skal således være frontfigur i en ny kampagne, som ifølge kommunikationschef hos Femilet Tea Nørgaard gør op med det stigmatiserede kvindebillede.

– Sofie er bare en fantastisk person og nede på jorden – hun er en, rigtig mange kan relatere til, og det kan danskerne godt lide, siger kommunikationschefen til SE og HØR.

Du kan læse hele oplsaget og få en forsmag på billedserien i opslaget herunder:

Kampagnen skød de forleden i Lindes håndværkertilbud på Langeland, men den bliver først rullet ud i næste måned.

Af de billeder, som drypvis er blevet offentliggjort i stories indtil videre, ses det, at leg, form og farver går igen - præcis som vi bedst kender Sofie Linde, som på et undertøjsbillede har en lille tylbolero på, mens hun på et andet er iført gule gummistøvler, mens hun slanger sig på en sofa.

SE og HØR ville gerne have haft en kommentar fra Sofie Linde, men hendes management er ikke vendt retur på vores forespørgsler.

I Femilets lange Instagram-opslag lyder det fra Linde:

– Det har været en kæmpe øjenåbner for mig at blive iklædt undertøj, som er så smukt og samtidig komfortabelt. Det er gået op for mig, at det faktisk er som at give sig selv en indre krammer.

Sponsoreret indhold