Kendte4. marts 2019

To søstre fundet i live efter 48 timer

To amerikanske piger på otte og fem år er på mirakuløs vis blevet fundet i live, 48 timer efter de forsvandt i et skovområde nær deres hjem i det nordvestlige Sacramento i Californien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boern2.jpg
 Foto: Humboldt County Sheriff's Office

Et amerikansk forældrepar har hele weekenden levet i uvished om, hvad der var sket med deres to døtre.

Fredag eftermiddag forsvandt 8-årige Leia Carrico og 5-årige Caroline Corrico i et skovområde nær deres hjem i det nordvestlige Sacramento i Californien.

Trods omfattende eftersøgning i området gik der 48 timer, før man fandt piger – i live, men trætte, kolde og svækkede efter de mange timer i den barske natur.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/girls.jpg

De to piger var væk i 48 timer - og dehydrerede og kolde, da de blev fundet søndag. Foto: Humboldt County Sheriff's Office

Det oplyser det lokale politi - Humboldt County Sheriff's Office – over for flere amerikanske medier og på politistationens Facebook-side.

Pigerne blev fundet søndag i en tætbevokset skov over to kilometer fra deres hjem – og det lykkedes blandt andet politifolkene at finde frem til pigerne ved at følge de sporadiske støvlespor, som pigerne havde sat.

Desuden oplyser Humboldt County Sheriff's Office, at man også fandt flere tomme müslibarer rundt omkring i skoven, og det var politiets klare opfattelse, at pigerne havde spist müslibarerne og efterladt de tomme papirstykker rundt omkring i skoven.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boern2.jpg
 Foto: Humboldt County Sheriff's Office

Der var glædestårer, da de to søstre blev genforenet med deres forældre. Foto: Humboldt County Sheriff's Office

Det var et meget lettet og tårevædet forældrepar – Travis og Misty – der søndag kunne give deres to børn et kæmpe kram og kys, efter de var blevet genforenet. Det var 48 timer, efter pigerne forsvandt.

Leia og Caroline havde fredag eftermiddag spurgt deres mor, om de måtte gå en tur i området. Men pigerne vendte ikke tilbage som aftalt, og en større eftersøgning gik i gang.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/girls2.jpg

Leia og Caroline var forsvundet i 48 timer, efter de forsvandt under en gåtur. Foto: Homboldt County Sheriff's Office

Både politibetjente, helikoptere, sporhunde og frivillige har hjulpet til med at lede efter de to søstre.

Et familiemedlem kørte i halvanden time for at deltage i eftersøgningen, der heldigvis endte lykkeligt.

Sponsoreret indhold