Søstre arver 136 millioner – men der er lige et par ting, de skal vide

Marlena og Victoria har arvet en ordentlig bunke penge - spørgsmålet er bare, om de overhoved får fingre i dem. Foto: Instagram

Marlena og Victoria har arvet en ordentlig bunke penge - spørgsmålet er bare, om de overhoved får fingre i dem. Foto: Instagram

 

Her er Marlena på 21 år og hendes søster Victoria på 17 år. Som du nok kan se, er der lutter smil på deres læber.

De to søstre fra USA har da også lige arvet 136 millioner kroner.

Marlena og Victoria. Foto: Instagram

Men hvis du troede, at de to piger var sprunget ned i Gucci-butikken for at fylde godter i posen, kan du godt tro om igen.

Pigerne kan nemlig ikke sådan lige få fingre i formuen, som de arvede af deres far, den amerikanske rigmand og ejendomsspekulant Maurice Laboz, som døde tidligere på året.

Farmand har nemlig opstillet en række krav, som Marlena og Victoria skal opfylde, inden de kan fylde hjemmet med materielle goder.

Det skriver New York Post.

De fem krav er her:

1. Den ældste datter, Marlena, vil få 500.000 dollar… men kun hvis hun bliver gift. Og så er pengene også kun hendes, hvis ægtemanden skriver under på, at han vil holde nallerne fra de mange penge.

2. Marlena vil kunne få yderligere 750.000 dollar, hvis hun bliver uddannet fra et ”respekteret universitet”. Dog skal hun også lige med 100 ord forklare, hvad hun har tænkt sig at bruge pengene på. Herefter er det op til en række personer, som hendes far har udpeget, at godkende købene og holde øje med, at hun bruger pengene korrekt.

3. Farmand ønsker også at sikre, at de to døtre får gode og velbetalte jobs. Så derfor lover han, at de begge vil få udbetalt tre gange det beløb, som står opført under indkomst på deres selvangivelse i 2020.

4. Og farmand ønsker også, at de begge bliver mødre en dag. Så når (eller hvis) de får børn, vil de få udbetalt tre procent af arven årligt. Men så skal de også være hjemmegående, og de små poder skal være født inden for ægteskab.

5. Og sidst, men ikke mindst vil pigerne vil også kunne få udbetalt tre procent af arven hvert år, hvis de tager sig godt af deres mor, 58-årige Ewa Laboz.

Så er spørgsmålet så, om de to døtre kan leve op til farmands krav.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close