Søren Pape efter anklager mod Naser Khader: - Vil få de nødvendige konsekvenser

Foto: Jesper Sunesen

Fem kvinder stod fredag morgen frem med en række opsigtsvækkende anklager mod Naser Khader. 

Her fortæller kvinderne, at den 58-årige folketingspolitiker har udsat dem for både seksuelle krænkelser og grænseoverskridende adfærd, og det er en sag, der vil blive taget meget alvorligt, slår partileder for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen fast ifølge DR

- Vi ser med stor alvor på sagen, vi vil til bunds i den, og den vil få de nødvendige konsekvenser. 

Søren Pape fortæller, at han ikke tidligere har kendt til sagerne om de fem kvinder, der har fortalt deres historier. 

Historier, der blandt andet lyder på, at Naser Khader har opført sig upassende og taget sit tøj af under møder med ønsket om at få massage, ligesom han angiveligt skulle have begyndt at ornanere pludseligt foran en kvinde, mens de havde møde om folketingspolitikerens bog. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Fredag morgen kom en række anklager frem mod folketingspolitikeren Naser Khader, der blandt andet er anklaget for seksuelle krænkelser (Foto: Jesper Sunesen)

En anden kvinder, kunstneren Karen Dirk, fortæller sin historie om, hvordan hun i 2004 besøgte Naser Khader i hans hjem, fordi hun skulle måle op til noget kunst, Khader havde erhvervet sig gennem hende. 

Her skulle Khader have trukket hende med ind i sit soveværelset og tvunget hende ned på sengen. 

- De kvinder, som er stået frem hos DR, har ikke før udtalt sig eller kontaktet os, og sagerne er derfor nye for mig, siger Søren Pape og opfordrer i samme omgang kvinderne til at kontakte politiet, hvis de mener, de er blevet udsat for en forbrydelse.

Anklagerne mod Naser Khader skulle have fundet sted i perioden mellem 1999 og 2019. 

Naser Khader er lige nu sygemeldt fra Folketinget. Han har afvist alle anklagerne, men har gennem sin advokat meddelt, at han undskylder, hvis nogen føler sig krænket over hans handlinger. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close