Søren og Lene: Kæmpe boligrabat

Søren Rasted og Lene Nystrøm har sat deres villa en hel del ned i pris.

Søren Rasted og Lene Nystrøm har sat deres villa en hel del ned i pris.

(Foto: Thomas Laursen)

En prisnedsættelse på syv millioner kroner.

Aqua-stjernerne Lene Nystrøm og Søren Rasted er møre. Nu vil det tidligere ægtepar af med deres nordsjællandske naturpalæ Øxenholm, og de har derfor valgt at skære en ordentlig luns af prisen.

Da de for to år siden gik fra hinanden, blev det 420 kvadratmeter store liebhaverejendom med tennisbane, vinkælder og teenageafdeling sat til salg for 35 mio. kr.

I mellemtiden er der ikke sket andet end at Lene har fundet en ny mand, som hun nu bor sammen med i en villa i Allerød.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om de sidste år brød med hinanden, hænger 44-årige Lene Nystrøm og 49-årige Søren Rasted stadig sammen som ærtehalm.

Søren og Lene har valgt at sænke prisen på deres liebhaver-ejendom. Foto: Aller Media

Prisnedsættelsen af den på alle måder imponerende ejendom i nærheden af Birkerød – ja, ejendomsmægleren kalder det et slot - er på syv mio. kr.  

Nu  skal du med andre ord ”bare” lægge 28 mio. kr. for at få nøglerne til Lene og Sørens hjem, hvor der har været holdt et hav af kendis-fester.

Lene og Sørens beslutning om at sætte prisen ned skal ses i lyset af, at flere andre nordsjællandske luksusejendomme kan købes meget billigt.

For eksempel har Christian Kjær for nylig sat prisen ned på den sin kvm. store Sandbjerggård – fra 70 mio. til 59 mio. kr.

Se villaen, der var Lene og Sørens fælles hjem i 11 år, her.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close