Kendte19. februar 2024

Sødt øjeblik: Adam Sandler og hustruen Jackie kysser til People's Choice Awards

Den amerikanske stjernekomiker Adam Sandler viser sjældent hustruen Jackie frem, men til søndagens People's Choice Awards blev der gjort en undtagelse
Den amerikanske stjernekomiker havde taget hustruen Jackie med til People's Choice Awards.
Den amerikanske stjernekomiker havde taget hustruen Jackie med til People's Choice Awards.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner slår fast: - Der var ikke noget ægteskab

Award season er fortsat i fuld gang, og søndag aften kunne englænderne nyde godt af den fornemme BAFTA-uddeling, mens de i USA uddelte den noget mere folkelige version af en Oscar: People's Choice Awards.

Her strømmede det ind med kendisser som Billie Eilish, Sydney Sweeney, Kylie Minouge, ja, selv dem fra "Vanderpump Rules" var mødt op.

Også den 57-årige kendiskomiker Adam Sandler var at spotte på den røde løber, hvor han havde taget sin 47-årige hustru, Jackie, med.

Skuespillerkollegaen Jennifer Aniston ville nok mene, at Adam Sandler havde gjort sig ualmindeligt umage med sit valg af tøj i dagens anledning.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-19/mega1098892_035.jpg
 Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA

Sandler er nemlig stor tilhænger af den noget mere afslappede stil, hvor løse bukser, t-shirt og par sneakers kan gøre det - også hvis man skal på den røde løber.

"Murder Mystery"-stjernen havde dog gjort en undtagelse i forbindelse med søndagens prisuddeling, hvor han var klædt i et knivskarpt marineblåt jakkesæt.

Humøret var så højt, at Adam Sandler også havde tid til at plante et kys på sin smukke hustru.

Parret har efterhånden været gift i mange år, efter de mødtes under indspilningerne til filmen "Big Daddy" i 1999. I 2003 slog de pjalterne sammen og fik senere døtrene Sadie på 17 og Sunny på 15.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-19/20240219-014729-1-1920x2612we.jpg
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

Hele familien medvirkede blandt andet i Netlix-filmen "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" i 2023.

Modtog ærespris

Adam Sandler gæstede årets People's Choice Award, fordi han er modtager af æresprisen People's Icon Award, hvor han blev hyldet for sit biddrag til komikindustrien for sit virke som både skuespiller, manuskriptforfatter og producer.

- Adam Sandler har været en fast bestanddel af branchen i årtier og underholdt os, siden han startede på Saturday Night Live for mere end 30 år siden, lød det fra Jen Neal, executive vice president for lives og specials hos NBCUniversal Entertainment.

- Fra Billy Madison til Mr. Deeds har hans uforglemmelige karakterer stået tidens prøve og sat deres præg på publikum gennem generationer. Vi er glade for at ære ham med årets People's Icon Award.

Adam Sandler har i løbet af sin karriere modtaget ni People's Choice Awards.

Sponsoreret indhold