Kendte5. december 2021

Skulle kun arbejde én dag: Derfor sagde George Clooney nej til 300 mio. kr.

Den amerikanske skuespiller kunne ikke få sig selv til at tage én dags arbejde, selvom det ville have sikret ham 300 mio. kr. på bankkontoen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Én dags arbejde. 300 millioner kroner. Hvad siger du så?

Det lyder måske ret tillokkende for de fleste, men for George Clooney var det simpelthen ikke noget, der kunne få ham til at stige ud af sengen.

Den 60-årige Oscar-vindende instruktør og skuespiller fortæller i et nyt ineterview med The Guardian om, hvordan en samtale med sin advokat-hustru Amal havde indflydelse på hans endelige beslutning om at takke pænt nej til de ellers ret så vilde arbejdstilbud.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega414438_001.jpg
 Foto: MEGA

George Clooney med hustruen Amar Clooney. Parret har sammen tvillingerne Alexander og Elly. (Foto: MEGA)

I interviewet bliver "Oceans Eleven"-stjernen spurgt, om han nogensinde tænker: "Ved du hvad? Nu har jeg nok penge".

Og det spørgsmål har Hollywood-stjernen et særdeles interessant svar på.

- Altså, ja. Jeg blev engang tilbudt 35 mio. dollars (304 mio. kr.) for én dags arbejde for et flyselskab, men jeg talte med Amal omkring det, og vi besluttede os for, at det ikke var det værd, siger skuespilleren og fortsætter:

- Det var assioceret med et land, der selvom det er en allieret, til tider er lidt tvivlsom, forklarer han om det selskab, der tilbød ham den enorme pengesum.

- Og så tænkte jeg: "Nå, men hvis det tager bare ét minuts søvn fra mig, så er det ikke det værd".

Vælter sig i penge

George Clooney har umiddelbart heller den store grund til at sigte efter de helt store lønsedler. Han har nemlig masser af penge på kontoen.

Især efter salget af sit Tequilar-mærket Diaego i 2018, hvor han efterfølgende kunne bryste sig med at være den højest betalte skuespiller nogensinde.

Salget sikrede ham nemlig godt 2 mia. kr., som han kunne læggen oven i sin ret så solide skuespillerformue. Ifølge Celebrity Net Worth har Clooney derfor mæsten 4,5 mia. kr. stående i banken. Så hvad er 300 mio. fra eller til?

Sponsoreret indhold