Kendte3. februar 2022

Skuespiller Tommy Dorfman skal skilles fra manden

”13 Reasons Why”-stjernens mand har søgt om skilsmisse efter fem års ægteskab
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 29-årige skuespiller og Netflix-stjerne Tommy Dorfman blev tilbage i 2016 gift med Peter Zurkuhlen, efter at de to mødte hinanden første gang tilbage i 2005.

Det beretter TMZ, der har fået aktindsigt i retsdokumenterne.

”13 Reasons Why”-stjernen og Peter Zurkuhlen blev forlovet i april 2015, mens de gik ned ad kirkegulvet i november 2016.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skilsmissen kommer i kølvandet på, at Tommy Dorfman i juli sidste år kunne afsløre, at han nu officielt sprang ud som transkvinde.

– Det er sjovt at tænke på det her med at springe ud, for jeg har aldrig været gemt væk. Jeg ser i dag som en reintroduktion af mig som kvinde, der har været gennem en medicinsk forvandling, lød det fra hende, mens hun også fortalte, at hun trods kønsskifte fortsat vil kaldes Tommy.

At skuespilleren ønsker at beholde sit navn, kommer sig af, at hun er blevet opkaldt efter sin mors bror, der på tragisk vis døde kun en måned efter, at hun kom til verden for 29 år siden.

– Jeg føler mig enormt forbundet til det navn og til den onkel, der holdt mig i sine arme, da han var døende, forklarede skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega799725_092.jpg
 Foto: MEGA

Tommy Dorfman på den røde løber i oktober 2021. Foto: MEGA

I forbindelse med annonceringen af Tommys nye liv, gjorde hun det også klart, at hun ønskede at redefinere sit forhold til ægtemanden, Peter.

I stedet for at have et romantisk forhold til hinanden, så ville de to i stedet bevæge sig mere i retning af at være venner.

Noget, som Peter Zurkuhlen nu har taget et stort, officielt skridt henimod.

Sponsoreret indhold