Skuespiller Tommy Dorfman springer ud som transkvinde

Foto: MEGA

Den 29-årige Hollywoodstjerne Tommy Dorfman har gennem det seneste stykke tid gennemgået en ganske særlig forvandling.

Skuespilleren, der for alvor slog sit navn fast i Hollywood med sin rolle i Netflix-hittet ”13 Reasons Why” fra 2017, ønsker nemlig ikke længere at identificere sig selv som mand, men som kvinde.

Det fortæller hun ærligt i et større interview med Time Magazine.

Selv ser hun det dog ikke som den største afsløring, men mere som en måde at kunne reintroducere sig selv for verden på.

- Det er sjovt at tænke på det her med at springe ud, for jeg har aldrig været gemt væk. Jeg ser i dag som en reintroduktion af mig som kvinde, der har været gennem en medicinsk forvandling, lyder det fra hende, mens hun uddyber:

- Jeg er en transkvinde, jeg kaldes hun/hende, og mit navn er Tommy.

Artiklen forsætter under opslaget

Afsløringen kommer nok næppe heller som nogen stor overraskelse for hendes mere end 1 million følgere på det sociale medie Instagram, hvor hun løbende har delt billeder af sig selv og den transformation, hun har været gennem.

Håret er blevet længere og tøjet mere og mere kvindeligt.

Artiklen fortsætter under billedet

Faktisk har det taget et helt år for Dorfman at nå dertil, hvor hun er i dag. Men trods mange ændringer udadtil, så er der noget, skuespillerinden aldrig vil ændre eller gemme væk.

Sit navn.

- Jeg er opkaldt efter min mors bror, som døde en måned efter min fødsel, og jeg føler mig enormt forbundet til det navn og til den onkel, der holdt mig i sine arme, da han var døende. Det her er en evolution af Tommy. Jeg bliver bare mere Tommy, lyder det fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

Næste gang skuespillerinden træder ud på den røde løber, bliver det med et noget andet look. Foto: MEGA

Slut for altid

Udover sit udseende, så erklærer skuespillerinden det også slut med at spille mandlige roller, trods hun ønsker at fortsætte i skuespillerbranchen.

- Jeg er mest kendt for at spille den her bitchy, bøsse-poet i en sæbeopera, og jeg frygtede, at jeg ved aktivt at ændre mig i mit personlige liv, så ville jeg miste min karriere. Men jeg er ikke længere interesseret i at spille mandlige roller - måske lige med undtagelse af en "Cate Blanchett der spiller Bob Dylan"-måde, fortæller hun videre.

At skulle spille udelukkende kvindelige roller er dog ikke helt ukendt for skuespillerinden, der allerede sidste år debuterede således.

- Lena Dunham gav mig min første rolle som kvinde sidste år, og det var så spændende og bekræftende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close