Kendte19. juni 2020

Skuespiller Nick Cordero har ligget månedsvis på intensiv: Har tabt 30 kg

Den canadiske skuespiller Nick Cordero har siden marts ligget på intensiv afdeling, efter han blev smittet med coronavirus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega640116_002.jpg
 Foto: MEGA

Siden slutningen af marts har den 41-årige amerikanske skuespiller ligget på intensiv, efter han blev smittet med coronavirus.

Musicalstjernen, der ellers var sund og rask, har svævet mellem liv og død, og har fået amputeret højre ben, ligesom han har kæmpet med en grum lungeinfektion.

På et tidspunkt så det så sort ud, at lægerne bad hans hustru Amanda Kloots om at sige farvel til sin mand, med hvem hun har en et-årig søn.

På sin Instagram story giver fitnessinstruktøren Kloots nu en opdatering på sin mands tilstand.

Her fortæller hun, at hendes mand har ligget i koma så længe, at det har tæret gevaldigt på muskelmassen, og han har tabt hele 30 kg.

- Hvad der er så hjerteskærende, er, at han er så svag. Han er så svag, at han ikke kan bevæge sig, og hans muskler svinder helt sikker ind, fortæller hun.

Cordero vågnede fra sin koma i midten af maj, men han kan ikke tale, afslører hustruen.

- Han kan ikke tale på grund af respiratoren, og han kan ikke bevæge sig, fordi han er så svag, men han er vågen, og han er der. Han kan svare på ja- og nej-spørgsmål med sine øjne, forklarer hun.

Selvom Cordero nu er ved bevidsthed, er der stadig lang vej endnu, slår hustruen fast.

- Når han bliver udskrevet, for det bliver han, så skal han på et genoptræningscenter, og der skal han nok være i et år, før han må komme hjem. Man siger, at for hver uge, man er på intensiv, så skal man være en måned i genoptræning.

Sponsoreret indhold