Skuespiller Mark Wahlberg i vanvittig transformation

Når man ser før – og efterbilledet af den amerikanske filmstjerne og producer Mark Wahlberg, er det stort set umuligt at tro, at de er taget med bare tre ugers mellemrum.

I et Instagramopslag mandag afslørede han, at han som forberedelse til en kommende spillefilm har ”bulket” gevaldigt op, som det hedder.

Den mildest talt dramatiske transformation kommer, efter han i et interview med Jimmy Kimmel sidste måned fortalte, at rollen i det biografiske portræt af bokseren Father Stuart Long krævede en vægtøgning på hele 30 pund – eller næsten 14 kilo.

Det første billede af en slank og muskuløs Wahlberg står i skærende kontrast til hans tydeligt tungere tilstand i disse dage.

Filmforberedelserne er dog kærkomne for den 49-årige stjerne, der om et par uger tager hul på optagelserne til ”Father Stu”.

Spiser bare alt

Planen har nemlig været at spise ”alt hvad han kunne komme i nærheden af”, og desuden være på en striks diæt. Og det er altså ikke på Adele-måden. Faktisk det stik modsatte.

- Jeg går til bageren. Jeg går på Denny’s (amerikansk fastfoodkæde red.). Jeg spiser pandekager. Jeg spiser alt det, jeg kan få fingrene i, fortalte han talkshowværten.

Han afslører videre, at folkene bag filmen ellers havde bedt ham om at tage de mange kilo på på en skånsom og ikke usund måde. 

20 nuggets og 20 kyllingelår

Wahlberg har ellers almindeligvis en trænings- og kostplan, der i højere grad ligner dem, som hans kollegaer i Hollywood lever efter.

Da Wahlberg i 2018 delte sin daglige rutine, chokerede det hans 16,3 millioner følgere.

En typisk dag startede allerede klokken 02.30, hvor hans meditation gik i gang. Herefter stod den på morgenmad – og nok helt sikkert ikke pandekager eller breakfastmuffins som nu – og så gik dagens første træning i gang fra klokken 03 til 05.

Så et lille post-træningsmåltid og så et bad.

Wahlberg, der ynder at spille golf, gik herefter alle 18 huller, før han hen ad morgenen tog sig en time i et cryo-kammer - en særlig form for kuldebehandling.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Mark Wahlberg har altid været kendt for sin krævende træningsrutine og strikse kostplan. Men han har tydeligvis intet problem med at tage en pause - hvis det er til fordel for en filmrolle. (Foto: Mega)

I disse dage er den slags planer altså erstattet af lange, rolige dage med 20 nuggets og 20 hot wings fra Kentucky Fried Chicken – alt sammen skyllet ned med en sixpack øl.

Nu er Mark Wahlberg altså også hele Hollywoods hr. method acting.

Før har han klaret sig gennem imponerende forvandlinger. Til sin rolle i ”Pain and Game” i 2013 tog han over 18 kilo på – stort set kun i muskler. Og senere i 2016 tog han hele 27 kilo på til sin medvirken i filmen ”Deepwater Horizon”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close