Kendte14. maj 2020

Adeles læge afslører: Sådan tabte hun 40 kg

Det har handlet knap så meget om træning og i højere grad om ændring af vaner for 32-årige Adele, der for nyligt væltede internettet med et selfie, hvor hun nærmest ikke er til at kende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_3_0.jpg
 Foto: MEGA, Adele/Instagram

Dr. Dominique Fradin-Read, som har arbejdet sammen med popstjernen Adele, løfter nu sløret for, hvad hemmeligheden bag det omfattende vægttab er.

Det skriver Us Weekly, efter hele verden har været blæst ret meget bagover af den 32-årige "Hello"-stjernes tilsyneladende fuldstændigt nye udseende.

Og noget tyder på, at det ikke kun handler om hård træning og en stram diet.

Det handler ligeså meget om humør og mental sundhed, fortæller lægen. Og balance, ikke mindst.

- Jeg fortæller først mine klienter i forbindelse med vægttab, at motion, træning og slankekure ikke vil være nok for de fleste, starter hun, før hun uddyber:

- Mange af dem, der kommer til os, har allerede prøvet at tabe sig. De lykkedes måske også med det, men tager så de fleste kilo på igen - sommetider endda flere. For et vellykket og vedvarende vægttab er man nødt til at se på det fulde billede, fremfor blot vægten.

Ifølge Dr. Dominique Fradin-Read er det ligeså meget vaner og rutiner, påvirkning af søvn og stress, der er afgørende for en sundere livsstil.

- Vi ser på vaner - hvorfor er det for eksempel at de fleste af os holder os på måtten hele dagen, for så at bukke under om aftenen, spørger hun.

Kæmpede hårdt

Først efter de mange overvejelser vedrørende søvn, vaner, rutiner og mental indstilling, begynder Fradin-Read at anbefale den passende form for motion, lyder det.

Og her træder Adeles forhenværende personlige træner Pete Geracimo ind i billedet. Han fortalte tidligere til People Magazine, hvordan Adele havde kæmpet hårdt for at nå sine resultater.

- Hun kaldte mig alt muligt grimt. Men til hendes ros, så mødte hun altid op velforberedt og gav den hele armen, lød det fra træneren, der også nævnte en række livsstilsændinger, som sangerinden gennemgik.

- Hun droppede smøgerne, skar ned på alkoholen, droppede sukker og forarbejdede fødevarer helt. Hun tog sundere valg og trænede jævnligt.

Selvom Adeles diætist og læge Dr. Dominique Fradin-Read ikke kan udtale sig konkret om sine patienter og klienter, så fortæller hun dog til magasinet, at hun som regel starter forløb på samme måde.

https://imgix.seoghoer.dk/adele_08.jpg
 Foto: MEGA

Adele i en lidt større udgave, da hun i 2008 brød igennem. (Foto: Mega)

- Jeg kombinerer alle værktøjer og metoder i vores terapeutiske fremgangsmåde. Jeg starter med det mest naturlige, som er livsstilsændringer, vitaminer, kemiske forbindelser, hormoner - generelt forsøger jeg at finde en balance, lyder det fra doktoeren, der har speciale i præventiv medicin og anti-aging.

Hun fortæller desuden i løbet af interviewet, at der ikke findes en slankekur, der passer til alle. Man kan lade sig inspirere af Adele, men det er dybt individuelt, hvad der fungerer.

Den verdensberømte sangerinde, der fik over 11 millioner likes på sit billede forleden, har fået enormt ros for sit omfattende vægttab. Men billedet har også været genstand for debat, da flere både i Storbritannien og herhjemme sætter spørgsmålstegn ved hendes årsager til vægttabet.

forarbejdede fødevarer

Sponsoreret indhold