Skuespiller Laura Drasbæk med kæmpe sviner til dronningen

(Foto: Mikael Rieck)

Da dronningen for få dage siden udtalte sig om, at hun ”ikke var ganske sikker på”, at klimaforandringerne er direkte menneskeskabte, affødte det en storm af negative kommentarer på internettet fra utilfredse danskerne.

Også flere kendisser var vrede over dronningen udtalelse.

Måske er det også netop klimakommentaren, der har gjort skuespiller Laura Drasbæk gal i skrællen:

- Hvis hun skal være min mor, skal hun sætte sig lidt mere ind i miljø situationen før hun udtaler sig så eklatant stupidt, skriver skuespilleren til et Instagram-opslag af dronning Margrethe, som danseren Silas Holst har delt på sin profil for at ønske tillykke med de 80 år.

- Indtil da frabeder jeg mig nogen form for familiær relation, forklarer hun videre.

I Instagram-opslaget fra Silas Holst kalder han dronningen for Danmarks mor. Og det er højst sandsynligt det, der afspejler Laura Drasbæks ordvalg.

Artiklen fortsætter under billedet …

Dronningen er i dag fyldt 80 år og er netop blevet hyldet af danskerne ved Fredensborg Slot. Den planlagte fejring af majestæten blev ellers for få uger siden aflyst – naturligvis grundet den dødelige coronavirus.

Men foran slottet var mange mennesker stimlet sammen for at hylde dronning Margrethe. En udfordring for politiet, fordi det er forbudt at samles mere end 10 mennesker.

Særligt ét billede fra slotspladsen vækker opsigt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close