Peter Ingemann sviner dronning Margrethe

2020 har udviklet sig til lidt af et mareridt for Margrethe, som både har aflyst sin fødselsdag og påsken. 
Fra sin isolation på Fredensborg Slot kan hun mindes prins Henrik, som døde på slottet, og hvis aske er begravet i Fredensborg Slotshave.

2020 har udviklet sig til lidt af et mareridt for Margrethe, som både har aflyst sin fødselsdag og påsken.
Fra sin isolation på Fredensborg Slot kan hun mindes prins Henrik, som døde på slottet, og hvis aske er begravet i Fredensborg Slotshave.

(Foto: Hanne Juul)

På torsdag fylder dronning Margrethe 80 år, og selv om den store fejring af majestæten er aflyst, har "Daisy" stadig givet en række interviews i anledning af den store dag.

Et af de medier, der har været så heldige at få en snak med dronningen, er avisen Politiken.

Her fortælller dronning Margrethe blandt andet, at hun er "ikke ganske overbevist om", at klimaforandringerne er direkte menneskeskabte, siger hun til Politiken.

Det har fået både politikere og andre danskere op i det røde, mens andre hylder dronningen for at sige sin mening.

Nu har tv-værten taget bladet fra munden og tilladt sig at kritisere dronning Margrethe, som han mener, tager fuldstændig fejl med sine seneste udtalelser.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Jeg var 16 år og var ligesom mange andre unge bange for den atomare trussel. Lige pludselig var der i stedet forbrødring og kammeratskab, siger Peter Ingemann, 46, om murens fald.

Peter Ingemann er ikke imponeret over vores dronning (Foto: TV 2)

- Kære Margrethe. På min hjemegn siger vi til folk at “de pisser ved siden af potten”, hvis de kommer med udtalelser. som er helt i skoven.... Og med al respekt deres majestæt, så pisser De altså ved siden af potten i interviewet i Politiken i dag, efter min ydmyge mening, skriver Peter Ingemann i et opslag på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Temperaturen er faktuelt steget ti gange så hurtigt i hendes majestæts levetid, end de næststørste forandringer man har registeret de sidste 20.000 år! 10 gange. Samfund i Stillehavet går - som de første - i disse år under (bogstavelig talt), ørkner spreder sig i et ubehageligt kapløb med koralrevenes død, der er vandmangel, sygdomsspredning, havstigninger, klimaflygtninge, poler og gletscher der forsvinder som aldrig før set.....you name it.

"Størst"-værten er mildest talt ikke tilfreds med dronningens, ifølge ham, negligering af de verdensomspændende klimaproblemer. Han frygter, at hendes udtalelse vil gøre det endnu sværere at bekæmpe klimaforandringerne.

- Der skal reageres nu! De siger i interviewet at de ikke ser de store katastrofer lige forude. Nej det gør jeg heller ikke, men det er fordi jeg er 47 og De er 80. Jeg tør dog ikke løbe risikoen for at ødelægge mine børns og børnebørns liv eller alle andres og derfor mener jeg der skal handles. Jeg har stor respekt for dem og er sikker på De mener det godt, men deres udsagn vil blive brugt af klimafornægtere og evidensressistente til ikke at gøre noget ved vores gigantiske problem - netop fordi De respekteres så meget som de gør, skriver Peter Ingemann.

Du kan læse hele hans opslag og sviner til dronning Margrethe her:

Vis dette opslag på Instagram

Kære Margrethe På min hjemegn siger vi til folk at “de pisser ved siden af potten” hvis de kommer med udtalelser som er helt i skoven.... Og med al respekt deres majestæt, så pisser De altså ved siden af potten i interviewet i Politiken i dag, efter min ydmyge mening. Temperaturen er faktuelt steget ti gange så hurtigt i hendes majestæts levetid, end de næststørste forandringer man har registeret de sidste 20.000 år! 10 gange. Samfund i Stillehavet går - som de første - i disse år under (bogstavelig talt), ørkner spreder sig i et ubehageligt kapløb med koralrevenes død, der er vandmangel, sygdomsspredning, havstigninger, klimaflygtninge, poler og gletscher der forsvinder som aldrig før set.....you name it. Der er RIGELIGT at være stærkt bekymret for. Jeg er enig i at man aldrig skal gå i panik, det hjælper ikke, men ligesom hvis man befandt sig i et hus (eller slot) hvor flammerne slikkede op af væggen, så er det tiden at finde haveslangen frem. Og som det er med huset, sådan er det også med klimaet. Jo før vi rejser os fra sofaen og går ud til hanen, jo mindre vand og jo mindre slange skal der bruges til at bremse ilden. Og vi har desværre de sidste mange år ladet ilden få fat i både haveskur, udestuen og gardernes bjørneskindshue og skilderhus. Der skal reageres nu! De siger i interviewet at de ikke ser de store katastrofer lige forude. Nej det gør jeg heller ikke, men det er fordi jeg er 47 og De er 80. Jeg tør dog ikke løbe risikoen for at ødelægge mine børns og børnebørns liv eller alle andres og derfor mener jeg der skal handles. Jeg har stor respekt for dem og er sikker på De mener det godt, men deres udsagn vil blive brugt af klimafornægtere og evidensressistente til ikke at gøre noget ved vores gigantiske problem - netop fordi De respekteres så meget som de gør. Stort tillykke med den runde fødselsdag og med håb om at De får mange mange fødselsdage fremover. Det fortjener De og deres familie og det fortjener fremtidige generationer også at få. I bedste mening og som deres tro undersåt, kh Peter PS Der står altid en kold parat, hvis De skulle komme forbi Silkeborg og der må ryges på terrassen....ja De må sgu også ryge indenfor, siden det er Dem.

Et opslag delt af Peter Ingemann (@ingemannpeter) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close