Kendte17. juli 2020

Skuespiller Justin Hartley efter bruddet: Glad igen

Karantænetiden har ikke kun været skidt for alle. For den 43-årige skuespiller har hjemmetiden betydet mere eftertænksomhed, efter han og (eks)konen Chrishell Stause blev skilt sidste efterår
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khphotos791536.jpg
 Foto: MEGA

Selvom det er godt og vel otte måneder siden, at den 43-årige ”This Is Us”-skuespiller Justin Hartley valgte at lade sig skille fra den 38-årige Chrishell Stause efter to års ægteskab - så kan knuste hjerter være længe om at hele.

Det er dog umiddelbart ikke tilfældet for skuespilleren, der så sent som i sidste måned blev spottet sammen med en ny kvinde, hans tidligere skuespillerkollega Sofia Pernas, 30, som han angiveligt har datet i flere uger nu.

Derfor er smilet også igen tilbage på Justins læber. Det fortæller han i et nyt interview med Entertainment Tonight.

- Jeg er en glad fyr. Jeg sover som en baby. Jeg har ingenting på hjernen. Jeg behandler folk som jeg ønsker selv at blive behandlet, og jeg har en masse skønne venner, som elsker mig og som jeg elsker, fortæller han.

- Og jeg har den her fantastiske datter, og jeg har en dejlig familie, og jeg er en meget, meget heldig person, lyder det.

Men glæden er ikke kommet af sig selv, ifølge skuespilleren er det netop den store mængde tid derhjemme, der har givet ham muligheden for at tænke mere over tingene, og hvordan han er som menneske.

- Du prøver altid at blive et bedre menneske, og forhåbentlig har min datter det på samme måde. Covid og karantænen har givet os alle lidt mere tid til bare at sidde og analysere tingene, men ikke overanalysere.

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos791512.jpg
 Foto: MEGA

Da lykken endnu var intakt. Isabella Hartley, 16, sammen med sin far, Justin og Chrishell Stause tilbage i 2018. Foto: MEGA

Justin anmodede om skilsmisse fra Chrishell Stause i november 2019, efter at de to havde været ægtefolk i to år. De begyndte at date helt tilbage i 2014, og Justin faldt på knæ to år senere. Men efter fem år sammen blev det altså nok for Justin.

Den 38-årige Chrishell Stause var midt i optagelserne til det nye Netflix-hit ”Selling Sunsets”, da hun fik nyheden om, at kærligheden var brast.

Fans kan derfor glæde sig til at få alle detaljerne om bruddet i den tredje sæson af serien, der har premiere på Netflix fredag den 7. august.

Sponsoreret indhold