Kendte16. januar 2017

Skød telefonen og slikkede på sit barn: Syv underlige straffe

Det er ikke alle forældre, der nøjes med at skælde ud…
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tunge.jpg
 Foto: All Over Press

De fleste, der har været udsat for at have ansvaret for børn, har på et tidspunkt oplevet at blive så trætte af dem, at man har lyst til at gøre noget overilet.

Heldigvis er det ulovligt at slå børn i Danmark – og mange andre steder i den civiliserede del af verden.

Men frustrerede forældres opfindsomhed er nogen gange lige så høj, som deres tolerance over for flabede børn er lav.
Derfor lykkes det alligevel for nogle af dem, at straffe deres børn så spektakulært, at de gjorde et indtryk – ikke kun på de stakkels unger, men også på medierne.

Det amerikanske medie ranker.com, har samlet en række af de mere bizarre sager, som vi bringer et udvalg af her.

Redaktionen anbefaler – for en god ordens skyld! – ikke, at man efterprøver nogen af disse metoder. Vi hører, at det der med at tale og lytte af og til har en noget bedre effekt…

Skød sine børns mobiler:
En mor fra de amerikanske sydstater blev så træt af, at hendes børns brug af sociale medier, at hun konfiskerede deres telefoner stillede dem op på række og henrettede dem (altså telefonerne, ikke børnene) med et velanrettet skud fra et haglgevær.

En effektiv made at logge af facebook…

Fyldte skoletaske med hundebæ:
En politibetjent og en skolelære i Los Angeles havde så mange problemer med at få deres søn til at gøre sine pligter at de gav ham dem med i skole, når han glemte dem. Specifikt havde han en dag glemt at samle op efter familiens hunde. Efterladenskaberne kom med i skoletasken den dag.

Slikkede på sin datter:
Skuespilleren Rosario Dawson blev slikket af sin mor, da hun var barn, hvis hun ikke opførte sig ordenligt.

- Hun slikkede mig, som om hun var en løvemor og jeg var en unge. Det var ydmygende og ret intenst, siger stjernen, der indrømmer, at straffen var ret effektiv, men også at hendes mor måske var lidt alternativ.

Udfordrede datter til duel:
En far fra staten Washington kom op at skændes med sin 16-årige datter, der var taget i byen uden at få lov. Skænderiet udviklede sig så meget, at han til sidst gav hende en rustning og et træsværd, og bad hende om at forsvare sig ordenligt! Politiet blev tilkaldt og mente ikke, at det var en måde at håndtere familiestridigheder på.

Fik søn til at bære sine karakterer på et skilt:
En anden far var så træt af sin søns dårlige karakterer, at han gav ham et valg: Enten kunne han vælge at undvære sin mobil I to uger (i det mindste blev det stakkels apparat ikke skudt!, red.) eller også kunne han stå en hel dag på et gadehjørne med et skilt, hvor hans dårlige karakterer stod på. Sønnen valgte det sidste.

Tvinger døtre til at se kedelig politik:
Steve fra Cincinnati har to teenagedøtre, som han har valgt at lære hvad tid betyder.

Hver gang, de kommer hjem senere end til aftalt tid, så bliver de tvunget til at se fem minutters C-span (direkte transmittering fra den amerikanske kongres, og omtrent halvt så spændende som soundtracket til en pensionsopsparing , red.) for hvert minut de kom for sent. Og for at gøre det ekstra ondt, så skal de også skrive en rapport om, hvad de har set bagefter.

Sponsoreret indhold