Kendte 15. april 2022

Sjov video dukker op: Victoria Beckham med fræk kommentar foran 14-årige Brooklyn

Selv perfekte og altid pæne Victoria Beckham kan lave en svipser – se den sjove, virale video i artiklen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Åh, min Gud. Det var ikke engang det, jeg mente, udbryder den i dag 47-årige Victoria Beckham forfærdet fra scenen i en video fra 2013, hvor hun modtager prisen ”Woman of the Year” hos magasinet Glamour.

Videoen er nu – næsten ti år efter – dukket op på Instagramsiden ”Loveofhuns”, og man må sige, at den tidligere Spice Girls sjove fortalelse har stort viralt potentiale.

Se den sjove video her:

Victoria Beckham forsøger i videoen ganske uskyldigt at rette på mikrofonen, der lader til at være lidt for lav, før hun holder sin takketale. Her får hun sagt, at det ellers ikke sker så tit – den slags.

En kommentar, som der kan misforstås, fornemmer man hurtigt blandt publikum.

Undskylder overfor sønnen

Og apropos publikum, så sidder Victorias dengang 14-årige teenagesøn desuden netop her. Hvilket skruer yderligere op for den røde farve i forlegne Victorias kinder.

– Undskyld, Brooklyn, siger hun uden dog at kunne holde grinet tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Brooklyn Beckham var 14 år gammel, da han var med sin mor - og bedsteforældre - til prisfest. (Foto: MEGA)

I dag er sønnen Brooklyn fyldt 23 år, og i weekenden blev han gift med milliardærarvingen Nicola Peltz under en storslået og svindedyr ceremoni i Florida.

Tårevædet tale

Noget kunne tyde på, at farmand David Beckham havde større held med sin tale, da den ældste søn i børneflokken i weekenden blev gift.

Flere af gæsterne til den storslåede middag har efterfølgende kunne fortælle det britiske medie The Sun, hvordan han havde svært ved at få ordene ud, da han rejste sig op for at holde sin tale, mens også tårerne pressede sig på.

Artiklen fortsætter under billledet...

Foto: MEGA

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz gav i weekenden hinanden deres løfter (Foto: MEGA)

Den 46-årige fodboldstjerne skulle angiveligt blandt andet have kaldt Nicola Peltz for ”helt fantastisk”.

– Han talte om, da Brooklyn blev født, og hvordan han ønsker altid at beskytte ham. Han sagde, at han dengang sov på hospitalsgulvet for at holde døren lukket, så ingen kunne komme ind, fortæller kilden og fortsætter:

– Og det var her, han fik en klump i halsen og var nødt til at stoppe for at trække vejret dybt, inden han kunne fortsætte. Det var meget sødt.

Sponsoreret indhold