Kendte13. oktober 2021

Fans i chok: Hvad er der sket med Victoria Beckhams ansigt?

Det 47-årige Spice Girl-medlem optrådte i det amerikanske morgenprogram for at promovere sin nye linje af skønhedsprodukter. Men det var hendes nye udseende, der løb med al opmærksomheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/beckham.png
 Foto: YouTube, Good Morning America

- Hun kan jo knap nok tale med den mund.

Sådan lyder nogle af de undrende røster på internettets diskussionskroge efter den tidligere kryddersild og fodboldfrue, Victoria Beckham, var forbi det hyggelige ”Good Morning America”.

For her tonede hun nemlig frem med et lidt anderledes udseende, end de fleste er vant til at se.

- Hun bør sagsøge sin plastikkirurg, skriver en bruger på Twitter, mens en anden stemmer i:

- De fillers klæder hende IKKE.

Det er primært den 47-årige mor til fires mund, der tiltrækker sig opmærksomhed.

- Hvorfor gør nogle kvinder dog den slags ved deres læber?

Skræmt

Godt nok gik snakken i studiet ikke på hendes kirurgiske indgreb i ansigtet, men Beckham var dog inviteret ind for at tale om skønhed.

I forbindelse med lanceringen af sin nye serie af kindrødt med navnet Cheeky Posh fortalte hun om både skønhedstips, familie – ikke mindst sit 22 år lange ægteskab med David Beckham - samt Spice Girls-karrieren og mulighederne for (endnu) en reunion.

- Victoria Beckham i GMA skræmmer mig. Hun bevæger kun sine øjenlåg og læber, når hun taler. Det er så unaturligt og distraherende. Botox og filler kan virke fint på billeder, men wow det er ikke godt ude i det virkelige liv, lyder det i en anden forarget brugers opslag.

I flere år har Beckham afvist pure, at hun skulle have fået foretaget kosmetiske og kirurgiske indgreb. I 2016 indrømmede hun dog, at hun fik en brystforstørrende operation år forinden.

- Jeg bør sige, at man ikke skal pille ved sine bryster. I så mange år nægtede jeg – dumt. Et tegn på usikkerhed. Vær bare glad for det, du har, skrev hun i et åbent brev til sig selv i Vogue i oktober 2016.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megar118383_1.jpg
 Foto: MEGA

Victoria Beckham i 2007 (Foto: MEGA)

Lidt senere, i 2019, fortalte hun om alle de andre mindre behandlinger, som hun gennemgik for at bevare sit smukke ydre. Blandt andet små indsprøjtninger mod rynker og let filler.

- Jeg har aldrig været fristet af kosmetiske indgreb, men man skal jo aldrig sige aldrig, fortalte hun The Morning i sin tid.

null

Sponsoreret indhold