Kendte7. august 2023

Sinéad O'Connor begraves tirsdag: Hjerteskærende opfordring fra familien

Tirsdag bliver den irske sangerinde Sinéad O'Connor begravet i kystbyen Bray, og i den forbindelse er hendes familie kommet med en hjerteskærende opfordring
Sinéad O'Connor
Sinéad O'Connor døde 26. juli. Tirsdag begraves hun så i kystbyen Bray i Irland.
 Foto: Shutterstock

LÆS OGSÅ: Sinéad O'Connor forberedte sine børn: Det skal I gøre, hvis jeg dør pludseligt

Knap to uger efter sin død bliver Sinéad O'Connor i morgen sendt ud på sin sidste rejse.

Og alt tyder på, at det bliver et uforglemmeligt farvel til den irske sangerinde.

Familien opfordrer således alle i kystbyen Bray om at tage del i afskeden, hvis de har lyst til det.

Helt konkret har familien inviteret alle til at tage opstilling langs vejen i den irske kystby, når kisten med Sinéad O'Connor kører gennem byen tirsdag formiddag lokal tid.

– Sinéad elskede at bo i Bray og alle folkene i byen, udtaler familien ifølge Mirror.

Kortegen med sangerinden vil blandt andet køre forbi Strand Road, hvor sangerinden boede i 15 år. Det er samme sted, hvor utallige mennesker de seneste mange dage har lagt blomster for at ære sangerinden.

Efterfølgende vil familien begrave hende ved en privat ceremoni.

Det er endnu uvist, hvorfor 56-årige Sinéad O'Connor døde. Hun blev fundet livløs i sit hjem i London den 26. juli. Ifølge de foreløbige oplysninger var der intet ”medicinsk”, der har kunnet forklare hendes død. Derfor er hun blevet obduceret. Der kan dog gå uger, før det endelige svar ligger klar.

Sinéad O'Connor udgav i 1987 albummet "The Lion and the Cobra", der blev nomineret til en Grammy. Det var dog hendes version af Prince-hittet "Nothing Compares 2 U", der gjorde hende verdenskendt i 1990.

Med sin død efterlod Sinéad O'Connor sig tre børn. Et fjerde barn, sønnen Shane, døde sidste år i en alder af bare 17 år.

Sponsoreret indhold