Kendte28. juli 2023

Sinéad O'Connor forberedte sine børn: Det skal I gøre, hvis jeg dør pludseligt

Den irske sangerinde døde meget uventet onsdag i denne uge, men hun havde forberedt sine børn på scenariet
Irish singer Sinead O'Connor (R) hugs her daughter Roisin during an Anti-Racism demonstration in Dublin city centre, May 13. Thousands of Irish people gathered to protest against recent racist attacks and increasing racial tension in Ireland.
Sinéad O'Connor fotograferet sammen med sin datter Roisin under en Anti-Racisme demonstration i Dublin.
 Foto: Scanpix Danmark

Verden gik et kort sekund i stå, da det kom frem, at den irske hitsangerinde Sinéad O’Connor var blevet fundet død i sit hjem i London i en alder af blot 56 år.

”Nothing Compares to You”-sangeren har levet et turbulent liv mere fire forliste ægteskaber, men hendes egen verden gik i stykker, da hendes søn Shane tog sit eget liv i januar 2022, efter han var flygtet fra psykiatisk afdeling.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Men at O’Connor skulle gå bort så tidligt, var der ingen der havde regnet med – måske undtagen hende selv, der i hvert fald havde forberedt sine børn på, hvad de skulle gøre i det tilfælde, at hun døde tidligt.

– Jeg har altid instrueret mine børn, siden de var meget små, at ”hvis jeres mor falder død om i morgen, så før I ringer til 112, så ring til min revisor og sikre jer, at ingen pladeselskaber begynder at udgive mine sange og ikke fortælle, hvor pengene er", fortalte hun til People Magazine.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-28/skaermbillede-2023-07-28-110338.png
Sinéad sammen med sønnen Shane.
 Foto: Privat

Hun lærte sine børn vigtigheden af at beskytte hendes musik og aktiver, så de ikke bliver udnyttet, da det er det musik, der blandt andet ville blive børnene deres arv.

– Når en kunstner er død, er de så meget mere værd, end da de var i live, har hun tidligere udtalt.

– Tupac har udgivet flere album efter sin død, end han nogensinde gjorde, da han var i live. Så det er en ret ulækkert, hvad pladeselskaber gør.

Om det er, hvad børnene har gjort, vides ikke. Men deres mor havde i hvert fald forberedt dem på at sikre sig selv og deres arv først og fremmest.

Sponsoreret indhold