Kendte18. maj 2021

Simon Cowell var ikke vågen: Missede han kæmpetalentet Dua Lipa her?

Den benhårde musikproducer og tv-dommer havde allerede tilbage i 2013 gode muligheder for at stikke prisvindende Lipa en pladekontrakt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun stryger til tops for tiden.

25-årige Dua Lipa slår rekorder og vinder priser med det ene hit efter det andet i øjeblikket.

Men selvom “Physical”-hitmageren allerede optrådte lige foran snuden på musikmogul og britisk ”X Factor”-dommer Simon Cowell, så skulle det altså ikke ende med at blive hans selskab Syco Entertainment, der signede hende.

Tilbage i 2013 medvirkede Lipa i et reklamespot for den kommende sæson af det populære musikprogram, og selve reklamen har Radio 1-værten Greg James nu gravet frem.

- Jeg ved godt, at Simon Cowell ikke ligefrem står og mangler pengene – men hun stod jo lige foran snotten på ham, lyder det nu undrende fra radioværten.

Sang i haven

Dua Lipa – som på daværende tidspunkt arbejdede som model – portrætterer en ung, lovende superstjerne, der synger Sister Sledge-coveret ”Lost in music”, alt imens hun hænger vasketøj til tørre i haven.

Til slut i reklamen ser vi hende endelig stå foran de fire dommere fra programmet.

Se reklamespottet fra 2013 her:

Simon Cowell vil nok kunne sige til sit forsvar, at han selv tog en pause fra dommertjansen lige netop det år, hvor Take That-medlemmet Gary Barlow tog sig af opgaven.

Dog er det Cowell, der ejer rettighederne til programmet – uanset hvor i verden det bliver sendt – gennem sit selskab SYCOtv.

Lige i 2013 droppede han sin rolle som dommer ved det britiske bord for i stedet at deltage i den amerikanske udgave sammen med Demi Lovato, Paulina Rubio og Kelly Rowland.

Kort efter Dua Lipas medvirken i reklamefilmen for ”X Factor” skrev hun kontrakt med sit agentbureau Tap Management, hvorefter hun i 2014 fik sin pladekontrakt hos Warner Bros. Records.

Takkede sygeplejersker

Med sit album ”Dua Lipa” fra 2017 – og ikke mindst hits som ”New Rules” og ”IDGAF” – slog hun igennem på verdensplan.

Forrige år udgav hun så ”Future Nostalgia” og karrieren er kun gået én vej siden da.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_79.jpg
 Foto: MEGA

Mon ikke pladebossen fortryder, at han ikke var mere opmærksom på unge Lipa for otte år siden? (Foto: MEGA)

I forrige uge ryddede hun stort set bordet med priser ved BRIT awards og tog således både den farverige statuette for Female Solo Artist og British Album of the Year med hjem.

Her brugte hun en af sine takketaler på også at komme med et særligt politisk budskab.

- Jeg synes, vi skal give dem en kæmpe hånd, og samtidig sende et budskab til Boris (Johnson, britisk premierminister red.) om at vi støtter op om en lønforhøjelse til landets frontlinjepersonale.

Sponsoreret indhold