Kendte 2. april 2021

Dua Lipas vanvittige løn: Tjener 50 millioner mere på ét år

Der er fuld gang i den 25-årige sangerindes karriere. Nu kan hun se tilbage på lidt af et rekordår
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sparegrisen vokser sig fuldfed hjemme hos den britiske ”Future Nostalgia”-hitmager, Dua Lipa, for tiden.

Popstjernen skulle angiveligt efterhånden være omkring 20 millioner pund værd, efter et særdeles indbringende år for hendes to selskaber.

Karrieren og økonomien er decideret flyvende, og det skyldes ikke blandt andet hendes imponerende prishøst de seneste måneder. Et streak, som hun fortsatte ved Grammys for et par uger siden og – efter al sandsynlighed – igen ved det kommende BRIT Awards.

Det skriver The Sun, som har taget et kig på hendes papirer.

Lipa med de albanske rødder er i besiddelse af en formue i selskabet Dua Lipa Limited, som i december 2019 sneg sig op på over 18,6 millioner pund, eller over 162,3 millioner danske kroner.

Dertil kommer hendes afkast fra investeringer på 8,3 millioner pund.

Og det er altså ifølge avisen en pæn stigning fra kassebeholdningen året forinden. 

Svimlende lønforhøjelse

Hendes anden virksomhed, Dua Lipa Live LLP, har hevet næsten 17 millioner hjem.

Tæller man alle “Physical”-stjernens kroner og ører sammen betyder det altså, at hun på bare et år har skabt sig en lønforhøjelse på over 50 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ritzau Scanpix

En glad 25-årig Grammy-vinder (Foto: Ritzau Scanpix)

Held i uheld

For tre uger siden kunne den unge stjerne gå hjem med prisen for bedste pop-album ved Grammy Awards, men faktisk var det lige før, at albummet slet ikke blev til noget i denne omgang.

Dua har nemlig fortalt, at pladeselskabet var meget tæt på at udskyde udgivelsen – ligesom mange andre stjerner har gjort – på grund af coronavirus.

Som resultat af godt gammeldags held i uheld blev en håndfuld af sangene fra albummet lækket på nettet, hvilket fik hendes til at udgive det i marts 2020.

Heldigvis for Lipa og hendes pengepung satte det skub i finanserne på et år, hvor det ellers var helt umuligt for musikere at få billetindtægter hjem.

Selv forklarer hun den store succes med trangen til musikalsk flugt midt i en nedlukket verden.

- Jeg var helt sikkert bange og nervøs, for den usikkerhed er der jo, fortæller hun om at udgive musik midt i en pandemi.

- Men det der fik mig til at slippe den nu, var, at jeg havde lavet en plade som skulle fungere som en eskapisme. Fra presset og fra andre menneskers holdninger, slutter hun om ”Future Nostalgia”, der tæller megahits som ”Don’t Start Now” og ”Levitating”.

Sponsoreret indhold