Kendte30. oktober 2019

Simon Cowell aflyser sin fødselsdag i sidste øjeblik

"X Factor"-dommeren Simon Cowell skulle have afholdt fødselsdag i London i aften - Mandag valgt han dog at aflyse det hele
https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10361522au.jpg
 Foto: MEGA

Simon Cowell skulle onsdag aften have afholdt sin 60-års fødselsdag, hvor venner fra nær og fjern var fløjet til London for at fejre musikmogulen.

Men i sidste øjeblik har han valgt at aflyse festlighederne. Det skriver DailyMail.

Mandag dukkede der nemlig en besked op til alle gæsterne.

På grund af arbejde så Simon sig nødt til at aflyse festlighederne, der skulle have været afholdt på en italiensk restaurant i London-bydelen Chelsea.

Ifølge DailyMail har det skabt ravage i Simon Cowells vennekreds, da flere af gæsterne allerede var fløjet til London for at deltage onsdag aften.

Nu må de i stedet finde andre måder at underholde sig selv i aften. Det bliver i hvert fald ikke Simon, der kommer til at stå for den del.

https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10328149j.jpg
 Foto: MEGA

Simon Cowell og kæresten Lauren Silverman har i sidste øjeblik aflyst hans fødselsdag. (Foto: MEGA)

En talsmand for Simon Cowell fortæller til DailyMail, at det var Simons beslutning, at aflyse festlighederne, så han kunne koncentrere sig om sit arbejde.

- Simons prioritet er hans travle arbejdsskema den næste måned. Det inkluderer blandt andet "X Factor" og andre tv- og musikprojekter, fortæller talsmanden til DailyMail.

Simon Cowell blev 60 år den 7. oktober.

På dagen afholdt han et mindre middagsselskab for nogle af de nærmeste venner.

null

Sponsoreret indhold