Det er slut for Kristian og Elisabeth

Kristian og Elisabeth er fortid.

Kristian og Elisabeth er fortid.

Foto: Kaspar Wenstrup

Romancen mellem "Ex on the Beach"-parret Kristian og Elisabeth er forbi.

Det fortæller de i det nyeste afsnit af "Efter Ex".

Kristian tog ellers til Caribien for at besøge Elisabeth, efter optagelserne til "Ex on the Beach" var afsluttet i Grækenland.

Magien dukkede dog aldrig op, og derfor valgte parret at slutte deres forhold. 

 - Vi har nogle skide gode dage sammen, og så lige pludselig går det ned ad bakke, og det var slet ikke det samme, efter vi kom ud af villaen, fortæller Elisabeth og fortsætter:

- Det var slet ikke så hyggeligt, som vi havde regnet med, så derfor blev vi enige om, at Kristian skulle hjem til Chicago.

Det gjorde ondt på Kristian, at Elisabeth ikke havde samme følelser for ham, som han havde for hende. 

- Jeg har selvfølgelig været mega ked af det, selvfølgelig fordi jeg har været mega forelsket i Elisabeth, og jeg er stadig forelsket i Elisabeth, de følelser går ikke væk med det samme, fortæller Kristian i "Efter Ex"-afsnittet og fortsætter:

- Mit håb med at tage derned var selvfølgelig, at vi kunne gå hen og blive kærester, det ville jeg mega gerne have været med hende.

Du kan se klippet fra "Efter Ex" herunder

- Der er jo ikke noget at gøre, hvis man ikke har de følelser, så har man dem bare ikke. Der var bare ikke de der sommerfugle i maven, fortæller Elisabeth om, hvorfor hun valgte at gøre det forbi med Kristian.

"Efter Ex" kan ses på Dplay fra i dag af. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close