Kendte7. november 2019

Silas Holst og Jakob Fauerby går verden rundt

Fredag efter fredag bliver Silas Holst og Jakob Fauerby hyldet for deres evner i "Vild med dans". Nu har det store udland også fået øjnene op for de to dansemakkere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191004_hjp2678a.jpg
 Foto: Hanne Juul

Silas Holst og Jakob Fauerby taget både seere og dommere med storm i dette års udgave af "Vild med dans".

Som de første nogensinde i den danske udgave af hitprogrammet danser de to mænd sammen som par. Og indtil videre er det gået ret så godt.

Pointene er haglet ned over Silas og Jakob fra Jens Werner og resten af det begejstrede dommerpanel. Nu er der dog også folk uden for landets grænser, som har fået øjnene op for de to.

Mediet LGBTQ Nation, som er et nyhedsmedie for og om LGBTQ+-personer, har nemlig skrevet en artikel om deres bedrifter på hele Danmarks dansegulv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190913_hjp6785a.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Silas og Jakob har scoret høje point i dette års udgave af "Vild med dans" (Foto: Hanne Juul)

- Duoen er det første par af samme køn i showet 16 års historie, og indtil videre har de scoret højest point i fire ud af otte episoder. På fredag skal de igen konkurrere i sæsonen, som har overrasket mange, specielt Jakob Fauerby selv, indleder LGBTQ Nation sin artikel.

Det er Silas' kæreste, den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Nicolai Schwartz, som har delt artiklen på sin Instagram-profil. Han er naturligvis stolt over de flotte ord, som bliver tildelt danseparret.

- En amerikansk avis med 20 millioner læsere har fået øjnene op for min dejlige kæreste og hans seje dansepartner. Det er stort det her, skriver Nicolai blandt andet i en story på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_holst_og_nicolai_schwartz.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Silas og Nicolai har dannet par i halvandet års tid (Foto: Thomas Laursen)

Og man forstår da godt, at Nicolai er stolt over de flotte gloser, der bliver slynget afsted mod kæresten Silas og i særdeleshed hans dansepartner Jakob.

- Gennem hele sæsonen har Jakob Fauerby bibeholdt et positivt udtrygt, og han er sikker på, at det, han gør, er godt for sine landsmænd – især sine LGBTQ-brødre og søstre. Det var faktiske Jakobs beslutning at danse med en anden mand, skriver LGBTQ Nation.

I morgen er det nok en gang tid til at se Silas og Jakob på gulvet i "Vild med dans", hvor der for første gang i tre uger er et par, som skal forlade fredagsballet.

Se Silas og Jakob fortælle om, at de også får onde kommentarer:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold