Kendte29. oktober 2020

Silas Holst: Jeg skal ik' ha’ flere børn

– Jeg har skiftet de bleer, jeg skal skifte i mit liv, siger Silas Holst, der allerede er far til to.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas_4.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Jeg synes, jeg er landet et rigtig dejligt sted efter nogle turbulente år.

Sådan siger Silas Holst, 37, til SE og HØR om sit liv i dag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_4_1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Sammen med eksen Johannes Nymark, 34, og veninden Louise Mahnkopf har Silas Holst børnene Maggie My og Bob Jones. (Foto: Claus Poulsen)

De turbulente år, han hentyder til, var efter skilsmissen for knap tre år siden fra Johannes Nymark, 34, som han – sammen med veninden Louise Mahnkopf –har børnene Maggie My på seks og Bob Jones på tre år med.

I dag hedder manden i Silas Holsts liv Nicolai Schwartz, 34, og mødet med ham har ifølge danseren betydet meget.

En klippe

– Jeg synes, vi har det dejligt, og at han falder godt ind i vores familie. Han er en rigtig god kæreste og god til at være sammen med mine børn, og det betyder rigtig meget. De er rigtig glade for ham og kan sagtens tage ham ind i deres liv og har også lyst til det. Det er enormt rart at kigge på, siger Silas og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_1_2.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

– Nicolai har det enormt dejligt med min tidligere svigerfamilie og tidligere svigermor (Johannes Nymarks mor, red.). De sidder tit og drikker gin og tonics, når de er på besøg, og jeg tager på arbejde. Vores familier går bare godt i spænd, fordi folk har en indstilling om, at det skal lykkes, siger Silas. (Foto: Gregers Overvad)

– Nicolai har jo også været der næsten hele Bobs liv, så han er ikke rigtig vant til, at han ikke er der. Det er enormt fint at se det forhold, de har, som er anderledes end det forhold, de har til mig og Johannes.

De er ikke i tvivl om, hvem der er deres forældre, og hvem der er kærester, og det synes jeg, de manøvrerer rigtig dejligt rundt i, uden at det giver spørgsmål eller problemer, lyder det om børnene.

– Og så er det dejligt for mig at have en fast klippe derhjemme, man kan sparre med.

Slut med bleskift

Selv om han nyder rollen som far, har Silas Holst dog ikke planer om at udvide børneflokken.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_2_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

“Vild med dans”-stjernen har de seneste to et halvt år dannet par med den tidligere “Paradise Hotel”-deltager Nicolai Schwartz. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg skal ikke have flere børn. Jeg har to rigtig dejlige børn, og det er jeg glad for. Jeg har ikke behov for flere – jeg synes, de er rigeligt, fastslår han.

– Nicolai vil rigtig gerne have børn, og det bakker jeg op om. Det skal han bare fyre af – og så vil jeg synes, det er rigtig dejligt en dag at få sådan et forhold til hans unger, som han har til mine. Men jeg har ikke behov for at være far til mere end to.

Tankerne falder hen på livet som småbørnsfar.

– Jeg har skiftet de bleer, jeg skal skifte i mit liv. Jeg synes, jeg har skiftet mange bleer, har hentet vand rigtig mange gange om natten og siddet med børn med feber. Jeg har været igennem den del af mit liv nu. Og det har været dejligt og alt muligt andet, men jeg tænker ikke: “Hurra, det skal jeg lige prøve en tredje gang!” siger Silas og tilføjer, at de næste bleer i hjemmet derfor må komme, når han engang får børnebørn.

Nervøs far

Silas Holsts ældste, datteren Maggie, begyndte i skole i august – og det var en stor dag for den stolte far.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_3_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Stadig til salg
Silas Holst og resten af regnbuefamilien satte i januar Brønshøj-villaen til salg for 5.995.000 kr. Nu står den til 5.795.000 kr., men er endnu ikke solgt.
– Vi håber, den bliver solgt en eller anden dag, men vi har ikke travlt. Det fungerer. Og så kigger vi på markedet efter, hvad der er. Vi leder jo efter noget, hvor vi kan bo tre familier sammen, siger danseren.
– Vi har fundet lidt, som vi synes, virker ret spændende. Men banken siger, at man sgu ikke bare må købe løs, før man har solgt. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg var så bekymret hele sommeren, fordi jeg jo ikke selv havde den bedste skolegang. “Gad vide, om hun falder ind og får venner?”

Men det klarer hun megagodt! På første skoledag, da vi gik ind, sagde hun: “Er du nervøs, far?” Og jeg sagde: “Ja, jeg er lidt nervøs.” Hun sagde: ”Det skal nok gå.” Og jeg tænkte, at hvis hun siger, det nok skal gå, så skal det nok gå, husker Silas.

Han er med egne ord stolt, hver gang han afleverer og henter datteren.

– Og ser hende lege med sine nye venner, og hvor god hun er til at få venner.

Nu sidder hun og øver sig i at tælle til 100 i bilen på vej til skole, og så tænker man: “Godt gået!”

I det hele taget tilsmiler lykken den populære danser.

– Jeg får stadig tilbudt rigtig meget arbejde og sætter pris på, at folk stadig vil ansætte mig. Jeg har to drømmebørn, som gør mig glad helt ind i maven hver dag, og en dejlig kæreste. Og så er jeg på en eller anden måde endt med at have en perfekt skilsmissefamilie.

Sponsoreret indhold