”Vild med dans”-topscorer: Afviser snyd

Dommerroserne haglede ned over Emili Sindlev og Mads Vad, efter de i sidste uges show leverede et brag af en pasodoble.

Og parret var også selv forundrede over, hvor godt det gik.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jublen ville ingen ende tage for Mads Vad, 35, og Emili Sindlev, 24.– Det er fuldstændig fantastisk og sikke en aften, sagde Emili, som ikke selv mener, at hun kan bruge sin baggrund som hiphopdanser i “Vild med dans”. 

Jublen ville ingen ende tage for Mads Vad, 35, og Emili Sindlev, 24.
– Det er fuldstændig fantastisk og sikke en aften, sagde Emili, som ikke selv mener, at hun kan bruge sin baggrund som hiphopdanser i “Vild med dans”.  (Foto: Hanne Juul)

– Jeg var overrasket over mig selv, sagde Emili efter succesdansen.

Hun har altid været fascineret af dans og turde næsten ikke tro på, at hun endelig er en del af “Vild med dans”.

– Jeg har altid drømt om det. Det er helt sindssygt og helt vildt, at det er mig, der nu er med, jublede den smukke influencer.

Dans har da også altid fyldt i hendes liv, og hun dansede hiphop, fra hun var ni til 12 år, hvor hun også stillede op i konkurrencer.

– Men det er ikke noget, der kan bruges her, mente danseren, da SE og HØR spurgte, om hendes flotte præstationer bunder i hendes dansefortid.

– Når det skal ned i detaljen, så drejer hiphop sig om at være nede i benene, hvor det er helt modsat det her, forklarer Emili Sindlev, som bliver bakket op af Mads Vad.

Kærestens skyld 

Hun mener, at forklaringen på hendes succes i pasodoblen skal findes et andet sted.

– Jeg føler selv, at jeg har en god musikforståelse. Jeg bruger meget tid på at lytte til musik med min kæreste, så jeg tror mere, det er det, der kan hjælpe mig, lød det fra Emili, som priser sig lykkelig for, at hun nu kan danse hver dag.

– Jeg har altid været fascineret af dansen. Jeg gik til hiphop, men så sluttede det, da andre ting blev spændende, fortalte dansetalentet.   

Se billeder fra fredagens "Vild med dans" i galleriet herunder:

”Vild med dans”-topscorer: Afviser snyd

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close