Kendte 11. juli 2016

Sharron forsvandt for 30 år siden: Taxasøn har chokerende nyt

Politi og familie har i 30 år forsøgt at løse mysteriet om Sharron Phillips, der som dug for solen forsvandt, efter at hendes bil løb tør for benzin blot 10 kilometer fra hendes hjem i Walcol, Queensland. Nu kommer en taxachaufførs søn med rystende oplysninger i sagen
(Foto: Privat)

I 30 år har venner og familie stillet sig selv det samme spørgsmål: Hvad skete der med Sharron Phillips?

Hvorfor vendte hun aldrig hjem den skæbnesvangre aften i maj 1986? Blev hun myrdet? Tog hun sit eget liv? Er hun flygtet til et nyt liv langt væk?

 Nu ser det måske ud til, at familien til Sharron Phillips har fået en form for vished om pigens skæbne. I hvert fald mener en afdød taxachaufførs søn at ligge inde med afgørende viden i den spektakulære forsvindingssag fra Australien.

Taxachaufførens søn har således fortalt australsk politi, at han mistænker sin egen far for at være skyld i Sharron Phillips’ død. Sønnen har fortalt, at faderen havde et stop i nærheden af den telefonboks, hvorfra Sharron Phillips ringede til sin kæreste kort tid før, at hun forsvandt omkring klokken 23.

Derudover har sønnen også forklaret det australske politi, at han den skæbnesvangre aften så sin fars taxa holde på en grusvej ikke langt fra telefonboksen – og faderens opførsel var ifølge sønnen ”underlig”.

- Han sagde: 'Vent her og hold udkig efter politiet'. Og så bakkede han bilen rundt, har sønnen sagt til det australske politi ifølge mediet news.com.au.

Men mere gruopvækkende er den sidste oplysning, som han har givet til de australske efterforskere. Sønnen har nemlig fortalt, at han angiveligt så Sharron Phillips ligge bundet og med tape for munden i taxaens bagagerum. Sønnen har også forklaret, at han så faderen trække kvinden ud af bilen og over til en anden bil.

Faderen ville ikke fortælle, hvad der foregik, men blev ved med at berolige sønnen med, at der ikke var noget at bekymre sig over.

(Foto: Privat)

Sharron Phillips var 20 år, da hun forsvandt. Foto: Privat

- Han lod til ikke at bemærke mig. Han skruede bare op for radioen og kørte, har sønnen ifølge det australske medie forklaret.

Faderen – der altså muligvis kan være involveret i Sharron Phillips død – døde selv i 2002. Inden da nåede han ifølge sønnen at indrømme, at han var skyld i den unge kvindes død.

De nye oplysninger fra sønnen kom i maj – ifølge politiet valgte han at stå frem ”på grund af sin samvittighed”. Oplysningen fik i maj politiet til at finkæmme området ved telefonboksen i håbet om, at man ville finde spor.

Finkæmningen gav dog ikke pote, men politiet kaldte dengang tippet for ”troværdigt”.

- Der er aspekter i det, vi har fået fortalt, som tidligere er blevet bekræftet i vores efterforskning, udtalte kriminalinspektør Damien Hansen dengang.

- Vi har ikke tidligere afhørt denne person. Personen har valgt at stå frem med denne viden på grund af sin samvittighed.

Sagen om Sharron Phillips forsvinden rystede hele Australien, da hun en majdag i 1986 forsvandt som dug for solen. Den dengang 20-årige kvinde var sent om aftenen på vej hjem i bil, da hun omkring ti kilometer fra sit hjem i byen Wacol i Queensland løb tør for benzin.

Den unge kvinde ringede til sin kæreste fra en mønttelefon, men da han kom for at hente hende kort tid efter, var hun væk.

Siden har politi, familie og frivillige ledt med lys og lygte efter den 20-årige kvinde, men trods en massiv efterforskning har man her 30 år efter ikke fundet spor af den afholdte kvinde.

Nu tyder noget på, at den skyldige måske er fundet. Der er udloddet en dusør på 1,2 millioner kroner til den person, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen.

Sponsoreret indhold