Kendte 1. maj 2019

Sharon Osbourne indrømmer hun har forsøgt selvmord tre gange

Sharon Osbourne har altid været åben omkring sine mentale problemer, men det er første gang, hun åbner op omkring, at hun har forsøgt selvmord hele tre gange
Foto: MEGA

Sharon Osbourne har aldrig været bleg for at fortælle om de hårde ting, hun har gennemgået i sit liv. Og nu åbner superstjernen igen op omkring de psykiske problemer, hun har kæmpet med. 

I tirsdagens episode af "The Talk" åbnede 66-årige Osbourne, ifølge Daily Mail, op for sin mangeårige kamp med depression, og her afslørede hun også, at hun har forsøgt selvmord hele tre gange. 

Sharon Osbourne, som er mor til tre, erkendte også, at selvom hun engang imellem tackler situationen med humor, så har det været hårdt for hende at fortsætte, og hun ville ønske, at hun var bedre til at kontrollere de negative tanker.  

- Jeg jokede om det her, det burde jeg ikke - når jeg taler om min depression. Og det er som om, at man, I ved, siger: "Oh, første gang, jeg forsøgte at begå selvmord, okay, anden gang, all right, tredje gang, oye!" 

Osbourne er heldigvis ikke lykkedes med selvmord, og hun er her stadig - hun kæmper en kamp for at få styr på sit mentale helbred. 

- Men jeg er her stadig. Jeg gør, hvad jeg gør, og jeg kæmper. Jeg ville ønske, at alle kunne tænke i blomster og tusindfryder og prinsesser, men det kan man ikke, sagde hun. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke første gang, Osbourne åbner op omkring sin kamp med sit mentale heldbred. 

I november 2014 afslørede hun, også i The Talk, at hun led af depression, og at hun har taget medicin i 16 år. 

- Nogle dage er bedre end andre, og nogle dage føler du, at du bare vil putte en dyne over hovedet og blive i sengen og ikke foretage dig noget somhelst, fortalte hun og fortsatte med at indrømme, at hun havde fået hjælp. 

Sharon Osbourne er gift med Ozzy Osbourne, og de to har sammen børnene Aimee, Kelly og Jack.

Familien har tidligere haft deres eget realityshow "The Osbournes", mens Sharon Osbourne senere blev dommer i talentshows som den britiske version af "X Factor" fra 2004 til 2007, 2013, og igen fra 2016 til 2017. Hun har også været dommer i "America's Got Talent fra 2007 til 2012. 

Sponsoreret indhold