Kendte26. marts 2022

”Selling Sunset”-stjerne Heather Rae tager stort skridt: Officielt en El Moussa

Netflix-stjernen kan nu ikke længere, og ønsker ej heller, løbe fra at være blevet gift med tv-værten Tarek El Moussa
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at den 34-årige realitystjerne Heather Rae Young i juli 2020 blev forlovet med tv-værten Tarek El Moussa, kunne de to endelig sige deres ”ja” til hinanden i slutningen af oktober under et storslået bryllup.

– MR. & MRS. EL MOUSSA!! I dag blev jeg gift med mit livs kærlighed. Min søde mand, mit alting. Skål for, for evigt og lidt mere, skrev hun efterfølgende på sin Instagram-profil, hvor hun delte flere billeder fra den store dag.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men trods de to altså i flere måneder officielt har kunne kalde sig mand og kone, så er det først nu, ”Selling Sunset”-baben tager det sidste vigtige skridt mod at være Tareks hustru.

Det sker præcis fem måneder efter, at de to stod foran hinanden i kjole og hvidt.

På sin Instagram-story kunne hun nemlig tidligere på ugen dele, hvordan hun er i færd med at få lavet et nyt pas, hvor hun ikke længere vil stå som Heather Rae Young, men i stedet have El Moussa som officielt efternavn.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/heather_rae_instagram.jpg
 Foto: Instagram

Snart lander der et nyt pas i hånden hos den tidligere Heather Rae Young. Foto: Instagram

Trods det officielle navneskift, så har hun endnu ikke ændret sit navn på det sociale medie, hvor hun følges af 2,4 millioner mennesker verden over.

Ny sæson

Udover fejringen af sine fem måneder som mand og kone, så kunne Heather Rae ligeledes fejre nyheden om, at den femte sæson af ”Selling Sunset” får premiere den 22. april på Netflix.

I de foregående fire sæsoner har seerne kunne følge Heathers arbejde hos The Oppenheim Group sammen med de resterende medvirkende, samt hendes voksende kærlighedsforhold til Tarek.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/heather_rae_og_tarek_el_moussa.jpg
 Foto: MEGA

Heather Rae og Tarek El Moussa mødte hinanden i løbet af sommeren 2019 – på deres årsdag faldt han ned på ét knæ. Foto: MEGA

Meget kunne derfor godt tyde på, at fans af serien også får lov til at komme helt tæt på til brylluppet mellem de to, hvor også flere af de andre fra Netflix-serien var inviteret med.

Sponsoreret indhold