Kendte23. december 2023

Selena Gomez dater Benny Blanco: Åbner op om kærligheden

I et nyt interview fortæller den verdensberømte stjerne, at hun har helt styr på, hvad hun søger i en partner
Selena Gomez er ikke i tvivl om, hvad hun søger i en partner.
Selena Gomez er ikke i tvivl om, hvad hun søger i en partner.
 Foto: MEGA

Det sendte chokbølger gennem internettet, da Selena Gomez tidligere på måneden bekræftede, at hun danner par med musikproduceren Benny Blanco.

Nyheden blev nemlig mødt af blandede reaktioner - særligt på de sociale medier undrede folk sig over det nye Hollywoodpar.

Tidligere har Selena Gomez datet andre kendisser såsom Justin Bieber og The Weeknd, og ifølge sangerindens fans passer Benny Blanco altså langt fra ind i stjernens datingkatalog.

Det førte til, at den 31-årige sanger og skuespiller måtte forsvare sit forhold til den fire år ældre producer i adskillige kommentarspor.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-22/-121234567890.png
Siden Selena Gomez tidligere på måneden bekræftede sit forhold til Benny Blanco, er parret også blevet "Instagram Official".
 Foto: Instagram

Men det tyder på, at Selena Gomez ved bedst, når det kommer til sit eget kærlighedsliv.

I et helt nyt interview med det mexicanske Vogue, åbner hun nemlig op om kærligheden. Og her understreger hun, at selv-respekt og plads til den andens følelser ligger nummer et på listen over, hvad hun har brug for i en partner.

- Ærligt, så bliver jeg nødt til at blive tiltrukket af den rigtige slags mennesker, for det er en blanding af flere ting, fortæller hun blandt andet og fortsætter:

- Det er virkelig svært at finde en, som kan lytte til dig og bekymre sig om dig, men jeg ved, at når det sker, vil det være fantastisk og sundt.

Selvom stjernen ikke namedropper sin nye kæreste, så har hun tidligere afsløret, at parret allerede har datet i seks måneder.

Selena Gomez og Benny Blanco har dog kendt hinanden i flere år. I 2019 lavede de sangen "I can't get enough", hvor de sammen optræder i musikvideoen.

Sponsoreret indhold