Kendte8. december 2023

Selena Gomez bekræfter: Er kæreste med kendt producer

Skuespilleren har til flere fans bekræftet, at hun ikke længere er single
Selena Gomez poses at the 2023 Rare Impact Fund Benefit, Wednesday, Oct. 4, 2023, at Nya Studios in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)
Selena Gomez har atter fundet kærligheden, men denne gang er det ikke en verdensstjerne som Bieber eller The Weeknd, der står for skud. I stedet er det musikproduceren Benny Blanco, som skuespilleren og sangerinden har kastet sin kærlighed efter.
 Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Hun har været kæreste med store kunstnere som The Weeknd og Justin Bieber, men kærligheden er alle gange brast i sidste ende.

Nu ligner det dog, at 31-årige Selena Gomez igen har fundet lykken.

Hun bekræfter i hvert fald til sine fans, at hun danner par med musikproduceren Benny Blanco.

Det skriver Justjared.

Skuespilleren og sangeren mødte angiveligt sin kæreste, da han i 2021 arbejdede sammen med hende, da hun udgav hittet ”I Can’t Get Enough”.

På sin Instagram-profil lagde hun sent torsdag aften dansk tid et billede op på sin story, hvor hun ligger i armene på den nye kærlighed.

– Han er mit alt, har hun ifølge sladdermediet skrevet som en af flere kommentarer på en fanside.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-08/selena-gomez.png
Selena Gomez har ikke sagt meget om sit nye forhold, men lagde dog dette billede op på sin Instagram-profil torsdag aften.
 Foto: Instagram/Selena Gomez

Dermed kan man også konstatere, at det var Benny Blanco, som Selena i september blev spottet hånd i hånd med på en restaurant i Paris.

Dengang stod dresscoden hos Gomez’ flamme på hættetrøje, så fotograferne ikke kunne se hans ansigt, men det kan være, at han må acceptere, at livet med sangerinden kommer med en hvis berømmelse.

Selena Gomez har hele 429 millioner følgere på Instagram, hvilket gør hende til den fjerde mest fulgte person i verden.

Sponsoreret indhold