Kendte25. september 2023

Fanget på kamera: Selena Gomez fletter fingre med mystisk mand

De to turtelduer var på restaurant i Paris sammen med deres fælles venner Nicola Peltz og Brooklyn Beckham
Den amerikanske sanger og skuespiller Selena Gomez har muligvis kastet nogle lune følelser efter en ny, spændende mand. Men der er endnu ingen, der ved, hvem han er 
Den amerikanske sanger og skuespiller Selena Gomez har muligvis kastet nogle lune følelser efter en ny, spændende mand. Men der er endnu ingen, der ved, hvem han er
 Foto: Ritzau Scanpix, ANGELA WEISS / AFP

"Single soon?"

Jo jo, det kan da godt være, Selena.

Men muligvis ikke så forfærdeligt meget længere, hvis man dømmer ud fra den yderst gode kemi, som skinner ud af den 31-årige stjerne og hendes mystiske date.

Den romantiske restaurantaftale mellem dem foregik søndag, og endnu har det ikke været muligt for nysgerrige fans eller snagende sladdermedier at finde ud af, hvem den unge herre er, men der er ingen tvivl om, at de hygger sig i hinandens selskab.

Gomez havde selvfølgelig travlt med at dele autografer ud og medvirke på selfies med fans.

Men det ændrer ikke på, at paparazzifotograferne netop nåede at fange ”Only Murders in the Building”-stjernens slippe sin nye flammes hånd, før hun møder de ventende fans ude foran.

Selena Gomez så bragende godt ud søndag aften, hvor den kølige efterårsluft i den franske hovedstad blev holdt på afstand af en gulvlang læderjakke og en kropsnær leopardkjole indenunder.

Paris, FRANCE - *EXCLUSIVE* - Selena Gomez makes time for her fans as she poses for pictures while exiting the Costes after dinner with Nicola Peltz, Brooklyn Beckham, and a friend. Pictured: Selena Gomez BACKGRID USA 24 SEPTEMBER 2023 USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*
Sammen gik Gomez og hendes mystiske mand ud for at gøre gaderne i Paris usikre.
 Foto: Ritzau Scanpix, BACKGRID

I mellemtiden havde hendes mystiske kompagnon brug for at holde sig anonym lidt endnu under en mørkeblå Nike-hoodie med tilhørende baggy jeans.

Undervejs i videoen har den mystiske mand endda armen rundt om den smukke skuespiller og popstjerne.

Selvom hun jo endnu ikke har afsløret, om de to blot ses lidt casual, om han er en ven, eller om der sågar er en ny kæreste på vej ind i den 31-årige Selenas liv, så har hun gjort klart i forbindelse med et interview på radiostationen Hits 1 LA, hvad hun leder efter i en mand.

– Jeg har standarder. Og jeg tror, jeg lever i en verden lige nu, hvor drenge konstant forveksler standarder med at man er besværlig, sagde hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-25/selena2.jpg
31-årige Selena Gomez havde lagt de optimale søndagsplaner med først fodboldkamp og derefter en dejlig middag
 Foto: Instagram, Selena Gomez

Aftenen stod på fodboldkamp på stadion Parc du Princes, hvor Paris Saint German og Marseilles tørnede sammen. Efterfølgende nød de lidt lækker mad sammen med Brooklyn Beckham og hans hustru Nicola Peltz.

Det er ikke kun på kærlighedsfronten, det kører for Selena Gomez, for også karrieren er der godt gang i.

Hun afslørede for nylig overfor sine 430 millioner følgere, at hendes seneste single ”Single Soon” varsler et nyt album fra hendes hånd lige om hjørnet. Og som om det ikke var nok, så fik hun også for nyligt en Emmy-nominering for ”Only Murders in the Building”, som hun både producerer og spiller med i.

Sponsoreret indhold