Kendte16. oktober 2020

Seere raser over "Vild med dans": Sarah og Christiane er for nedringede

TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech har modtaget "en bunke af e-mails" med klager over, at de to kvindelige "Vild med dans"-værter er for nedringede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fredag efter fredag styrer Christiane Schaumburg-Müller, 38, og Sarah Grünewald, 36, slagets gang i "Vild med dans".

Men det er ikke alle, der er tilfredse med, at det er to kvinder, der står i front for det populære danseprogram på TV 2. Det skriver Berlingske.

Ifølge den danske avis går kommentarer som "Skift den ene ud med en mand. Jeg tror I mister seere, når to damer står i front" og "Det skal ikke være to af hunkøn, der leder programmet, men en herre og en dame" igen på programmets sociale medier som Facebook og Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201009_hjp8358.jpg
 Foto: Helle Juul

Sådan så Christiane og Sarah ud i sidste uges program. Foto: Hanne Juul

TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech er "mildt sagt irriteret" over kommentarerne fra seerne og tilføjer, at man ikke får lignende klager over programmer, hvor mænd fylder mest på skærmen som værter.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/_hjp2941_0.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Sådan ser værtsduoen ud i aftenens program. Foto: Hanne Juul

- Jeg vender retur til mit bord i dag til en bunke af e-mails, der er sure over, at Sara Grünewald var for nedringet i sidste fredags program, fortæller han til Berlingske.

I 2018 meldte Claus Elming ud, at han stoppede som "Vild med dans"-vært efter at have bestredet jobbet siden 2006.

- Seernes frustration kan måske bestå i, at man nu bliver frataget fornøjelsen ved at kigge på det heteroseksuelle par, hvor man kan tale om, "at de klæder hinanden godt". To kvinder kan åbenbart ikke klæde hinanden godt, siger Anne Jerslev, der er professor ved Institut for Kommunikation på Københavns Universitet, til Berlingske.

Sponsoreret indhold