Kendte6. august 2023 (opd. 24. april 2024)

Se vores kommende hjem! Cecilie Haugaard sætter ord på sit og Christophers store husprojekt

Musikeren og modellen skal finde både flid og kreativiteten frem, når deres nyerhvervede hus fra 1901 skal istandsættes det næste års tid
Der venter Christopher og kæresten Cecilie et ordentligt gør-det-selv-projekt over det kommende år 
Der venter Christopher og kæresten Cecilie et ordentligt gør-det-selv-projekt over det kommende år
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Så meget har de givet for huset

Ingen tvivl om, at Christopher og Cecilie Haugaard har allieret sig med nogle af de bedste og mest erfarne kræfter, når det gælder om at gennemrenovere en ejendom, så æstetikken står knivskarp efter endt arbejde.

I et opslag på Instagram afslører kendisparret, at de sammen med Cecilies veninde Sarah Fitzgerald ny påbegynder projektet ”housewarming om et år”.

Det er med andre ord planerne, at den lille familie på fire – bestående af popstjernen Christopher, modellen Cecilie Haugaard og deres to døtre Noelle og Isabelle – skal flytte ind, når kalenderen siger sommeren 2024.

Men før det kan ske, er der en del, der skal gøres.

– Det er første gang, vi kaster os ud i et så omfattende renoveringsprojekt og derfor har jeg fået min veninde, som sjovt nok også er den bedste, til at hjælpe os med at skabe vores drømmehus, skriver Cecilie Haugaard i et fælles opslag med veninden Sarah Fitzgerald, der som nævnt er lidt af en ekspert i indretning og renoveringsprojekter.

Gennem opslaget kan man danne sig et indtryk af husets nuværende stand - og her står det klart, at drømmehuset altså både er udstyret med en solrig førstesals-terrasse, en rummelig have og en swimmingpool.

Rammen om familien

Den 32-årige model og mor til to fortsætter:

– Huset er fra 1901 og trænger mildest talt til en kærlig hånd, men med masser af gå-på-mod og Sarahs fantastiske kreative hjerne, er vi sikre på, det bliver lige præcis det hus, vi drømmer om. Et hus, som skal skabe rammen for vores lille familie.

Mens Cecilie og veninden får travlt med at vælge vægfarver og lægge nyt gulv, så bosætter det celebre par sig i en lejlighed i det eksklusive byggeri på Papirøen i København. SE og HØR kunne forleden afsløre, at de havde smidt 11.250.000 kroner for den midlertidige hybel lige overfor Nyhavn.

Tidligere huserede Christopher og Cecilie Haugaard på en næsten lige så central adresse på Holmen i København, men det 146 kvadratmeter store rækkehus fik de altså solgt i februar for imponerende 21 millioner kroner – hvilket sprængte skalaen for høje kvadratmeterpriser på rækkehuse.

Der er med andre ord masser af mønter på kistebunden til at smide efter renoveringsprojektet, som de nu kaster sig modigt over.

Sponsoreret indhold