Kendte28. juli 2021

Se videoen: OL-vinder Shawn Johnson viser nyfødt søn frem

Selvom den amerikanske holddragt er lagt på hylden, så kan den tidligere OL-guldvinder alligevel fejre en hel del lige nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shawn_johnson_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

I sidste uge kunne den 29-årige tidligere olympiske guldvinder afsløre, at hun og manden, Andrew East var blevet forældre for anden gang.

Uden dog at afsløre, hvordan den lille ny så ud, eller hvad han skulle hedde.

Det lavede gymnasten dog om på sent tirsdag aften, da hun kunne dele de første glimt af lillebror med sine mere end 3,2 millioner følgere på Instagram.

- Velkommen til verden lille mand! Vi elsker dig så højt!, skrev hun til de sort hvide billeder, hvor både hun sidder med den lille i armene, mens parrets datter Drew Hazel sidder med ham på et andet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Viser fødslen

Udover de søde billeder, der allerede har fået flere hundrede tusinde likes og tonsvis af hjerter, så kunne stjerneparret i samme omgang dele en knap ni minutter lang video af hele dagen op til fødslen.

I videoen ses Johnson blandt andet blive fulgt ned på operationsstuen for at få foretaget et kejsersnit, og da den lille ankommer er der kun glæde at spore hos de nybagte forældre.

- Hej ven, det er din far. Du klarede det, lyder det rørende fra Andrew East, da han får sin søn at se for første gang, mens operationspersonalet bekræfter dem i, at ”det er i hvert fald en dreng”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/shawn_johnson_baby.jpg
 Foto: YouTube

Shawn Johnson med sin lille søn i armene kort tid efter, han er kommet til verden. Foto: YouTube

Se hele videoen herunder

Med videoen kunne de to desuden afsløre, at det var den 19. juli klokken halv otte om morgenen, han kom til verden.

Men trods både billeder og video fra den store dag, så er det altså endnu uvist, hvad Drew Hazels lillebror kommer til at hedde.

null

Sponsoreret indhold