OL-gymnast Shawn Johnson er blevet mor for anden gang

Foto: Privat/Instagram

Til trods for den 29-årige tidligere olympiske guldvinder Shawn Johnson ikke er ved at gøre sig klar til at indtage gulvet i Tokyo, når legene atter snart går i gang, så har hun alligevel en masse at fejre.

Tirsdag kunne hun og manden, Andrew East, 29, nemlig på deres ”Teddy and Bear Kids”-Instagram side dele de glædelige nyheder.

- Vi er så glade for at kunne fortælle, at der er kommet en ny lille ven til. Både mor og baby har det godt, skrev de i deres seneste story.

Hun er vist ikke helt klar til Tokyo alligevel

Til det mediet US Weekly bekræfter parret de lykkelige omstændigheder:

- Andrew og jeg er simpelthen så glade for at kunne fortælle, at vores lille søn er kommet til verden. Han er glad, sund og rask, og vi er allerede helt besatte af ham, fortæller hun.

Det var tilbage i januar måned, at den tidligere gymnast kunne fortælle sine mere end 3 millioner følgere på det sociale medie, at hun og manden ventede sig endnu en lille en.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sammen har de også datteren Drew Hazel, der kom til verden for knap halvandet år siden – og nu er de altså også forældre til en lille søn. Hvis navn parret dog endnu ikke har afsløret for omverdenen.

Johnson og fodboldspilleren blev gift tilbage i 2016, efter at have dannet par siden 2012 – det samme år, hvor gymnasten efter længere tids problemer med sit knæ.

Helt lagde stjernen dog ikke gymnastikken på hylden, og under både sin graviditet med Drew Hazel og den lille ny kunne hun dele videoer og billeder af sig selv blandt andet iført en af sine gamle konkurrencedragter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close