Kendte12. november 2014

Se hvor vidt det kan gå: Søstre er BESATTE af skønhedsoperationer

To svenske tvillingesøstre er gået til ekstremerne i jagten på skønhed – og de har ikke tænkt sig at stoppe
Af af
Var det ikke for håret, ville det ikke være let at kende forskel på de to
Var det ikke for håret, ville det ikke være let at kende forskel på de to
 Foto: Screenshot fra VimeoI midten af november bragte vi på SE og HØRs hjemmeside en artikel om, hvordan reality-stjernen Gustav havde fået botoxindsprøjtninger første gang som 18-årig - og siden da også andre forskønnende operationer.

Her er historien om de svenske tvillinger, som er gået flere mil længere end Gustav i kampen om skønhed.

LÆS OGSÅ: Ærlig Gustav: Derfor har jeg ændret mit udseende

De enæggede tvillinger Sara og Emma Koponen er blevet besat af plastikoperationer, og de har ikke planer om at stoppe, før alt ved deres kroppe er perfekt.

"Vi har mange planer om fremtidig kirurgi - vores er at komme til at se ligeså kunstig ud som en dukke, når vi engang er færdige", siger tvillingen Sara.

Sammen er de vokset op i den lille svenske by, Vastervik, og gennem deres opvækst var de begge kede af deres små bryster. De så drengede ud, syntes de. Derfor drømte om fra en meget ung alder at få lavet brystforstørrelser.

LÆS OGSÅ: Stjernerne: Før og efter plastikkirurgi

Da de flyttede til en større by, besluttede de sig for at gøre noget ved det. Én brystoperation blev til tre, og de er gået fra en størrelse A til E. Tilsammen har de hver brugt £9.500 på brystoperationer, hvilket svarer til mere end 90.000 kroner.

Efter sidste operation sagde deres kirurg stop. Han ikke ville operere brysterne større. "Vi tog tilbage til kirurgen og sagde, at vi stadig ikke følte os store nok. Han fortalte os, at han kunne tage os op i en E-skål - men ikke større", fortæller Sara.

LÆS OGSÅ: Ivana brugte over 800.000 på plastik operationer: Endte som et mareridt

Men det stopper ikke tvillingerne fra at få lavet meget andet. De har fået fylde i numse og læber, botoxindsprøtjninger, nyt tandsæt og meget andet.

Ligesom Gustav er pigernes mange operationer en jagt på det perfekte udseende. Sara forklarer, at "Vi er besat af kirurgi og forfølgelsen af det perfekte - for os er der ikke noget, der er for meget"

Men også en konkurrence mellem de to piger, påvirker deres stræben efter en perfekt krop. Pigerne er enæggede tvillinger, og derfor er sammenligningen med den anden søster ikke til at undgå. Den ene må aldrig få større bryster eller være tyndere end den anden. Derfor har de udviklet totalt identiske tilværelser, hvor de spiser, sover og træner på samme tid.

"Hvis én af os vil have is, og den anden vil have chokolade, skændes vi om, hvad vi skal købe, fordi vi ikke kan spise forskellige ting", fortæller tvillingen Emma.

Gustavs store forvandlinger er altså ingenting i forhold til, hvor galt det kan gå, når de to svenske tvillingesøstre går shop-amok i kataloget med plastikkirurgi. Næst på ønskelisten står at fjerne de nederste ribben, så de to tøser kan få en smallere talje.


Se mere om de to søstre i videoen, hvor vi blandt andet følger med dem på skønhedsklinikken:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.Se også den amerikanske kvinde, som har brugt over en halv million på at få lavet ulovlige operationer på sin numse:

Sponsoreret indhold