Nyheder11. november 2014

Ærlig Gustav: Derfor har jeg ændret mit udseende så radikalt

Reality-fyren fik sin første indsprøjtning med botox som 18-årig
Af af

Ærlig Gustav: Derfor har jeg ændret mit udseende så radikalt



Han fik sin første botox-indsprøjtning som bare 18-årig, og siden har reality-fyren Gustav både fået lavet fillers, kindben, pande og læber. Men selvom mange måske synes, at det er alt for tidligt at ændre sit udseende så radikalt, er den i dag 24-årige Gustav tilfreds med dét, han har fået lavet.

Det fortæller han i et åbenhjertet blogindlæg, som han har valgt at kalde 'Hvorfor jeg stræber efter det perfekte'.

- Mange synes, at det var for tidligt, og at jeg er gået over grænsen og at jeg propper mig med for meget, og at jeg hele tiden stræber efter det perfekte - og jeg vil give mange mennesker ret, skriver Gustav i sit blodindlæg og uddyber:

- Jeg stræber hele tiden efter det perfekte, men jeg ser det faktisk ikke som noget negativt. Uanset hvad jeg er gået ind i mit liv, vil jeg altid gøre det bedre og bedre og bedre. Det er der én, simpel forklaring på: jeg hader at nøjes, lyder forklaringen fra Gustav, hvis reality-karriere for alvor tog fart, efter han medvirkede i TV2-programmet 'Dagens mand' i 2008.

LÆS OGSÅ: Gustav: Casper Christensen er åndssvag

LÆS OGSÅ: Se billedet: Gustav nyder livet i Chile

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Tjener kassen

LÆS OGSÅ: Lykkelig Gustav: Jeg vandt retssagen

Som 18-årig valgte Gustav første gang at få botoxindsprøjtninger. Han var ikke tilfreds med sit udseende og træt af at 'tude over det', som han selv beskriver det. Så han tog beslutningen om at få fyldt botox i sit ansigt, og siden da har han gennemgået flere skønhedsoperationer.

Gustav er godt klar over, at hans ærlighed og holdning til botox, restylane og plastikoperationer vil skabe debat og give ham kritik, men 'hvis man har et problem, skal man gøre noget ved det', lyder det fra Gustav:

- Hvis du er overvægtig, skal man så bare nøjes og sige "jeg er smuk, som jeg er" - eller hvis du led af akne? Jeg synes ikke, man skal tale for meget om problemerne, men handle. Og dét er uanset hvilke problemstillinger, der kommer i livet: man skal kæmpe for sine mål, skriver Gustav.

- Jeg synes ikke, man skal nøjes i livet. Vi har jo kun ét. Man skal i stedet stræbe efter det, man vil opnå. Ikke for andres, men for ens egen skyld.

Hvad mener du om botox, restylane og plastikoperationer? Deltag i debatten enten på Gustavs egen blog eller på SE og HØRs Facebook-side.

SE og HØR har her samlet lidt billeder af realityfyren fra 2011 til 2014. Se dem nederst i denne artikel.


Post
by SE og HØR.

Sponsoreret indhold