Kendte24. februar 2022

Se det vilde billede: Kendall Jenner HELT nøgen

Supermodellen har endnu en gang smidt klunset for at vise de fantastiske Jenner-former frem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kendall Jenner viser det hele frem!

Den smukke 26-årige supermodel har senest smidt tøjet i forbindelse med et photoshoot for magasinet i-D.

I en række af billederne er hun klædt i en vintage Gucci-badedragt, mens hun på andre bærer historiens mindste og korteste lædershorts.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Brysterne bliver da også vist rigeligt frem i flere af de udfordrende outfits, men det er særligt ét billede, der stjæler al opmærksomheden.

"The Kardashians"-stjernen viser nemlig det hele frem på et billede, hvor hun ligger på gulvet uden en trevl på kroppen.

Med til det vilde photoshoot hører også et langt interview, hvor hun fortæller om alt lige fra sit tequila-brand "818" til at være kreativ direktør for modesitet FWRD til at leve et liv med galoperende angst til at finde sin stemme og plads i karrieren.

- Som helt ung blev jeg nødt til at sige farvel til den kontrol og lade nogle andre portrættere mig, som de ville. Det var mit job, siger hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kendall-jenner-nude.jpg
 Foto: Instagram / i-D

Wowza! Kendall Jenner har ikke noget at skamme sig over (Foto: Instagram / i-D)

- Nu hvor jeg er på den anden side, tager jeg den kontrol tilbage på en måde ved at opbygge mit eget brand og føle mig stærk. Og det har været virkelig fantastisk.

- Som kvinde og som en, der kommer fra en meget kvindeligt drevet familie, har det været virkelig fedt at kunne bruge alle mine værktøjer.

Klar til mere tv

Om ikke så lang tid kan fans af Kardashian- og Jenner-klanen se frem til at opleve den populære familie i en spritny realityserie.

Efter 14 år med "Keeping Up With the Kardashians" vender familien nemlig tilbage med Hulu-serien "The Kardashians".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kardashian-familien_hulu_0_0.jpg
 Foto: Hulu / Disney+

Fans troede, det var slut efter det store farvel til "Keeping Up With the Kardashians", men vi har langt fra set det sidste til USAs mest populære realityfamilie. (Foto: Hulu / Disney+)

Det er endnu ikke mange detaljer, der er kommet i forbindelse med den nye serie, men Kardashian-familien har dog løbende delt små teasere og trailere af det, vi har i vente.

Flere fans håber desuden på, at vi kommer til at opleve store øjeblikke såsom frieriet mellem Travis Barker og Kourtney Kardashian, dramaet mellem Kim Kardashian og Kanye West og ikke mindst Kylie Jenners seneste graviditet.

Den kommende realityserie "The Kardashians" har premiere på Disney+ den 14. april.

Sponsoreret indhold